Minkähän lieron tää huuhkaja nyt nappaa ? Meinaan vaan, että kun aikainen lintu madon nappaa.

1304994013_img-d41d8cd98f00b204e9800998eHeräsin n. klo: 03.30 johonkin ihmeelliseen tömähdykseen, siis semmoseen joka tuntui kropassa asti. Ja kun mulla on vilkas mielikuvitus, niin johan mää aattelin, että varkaita on liikkeellä. Yritin uudestaan unta, mutta se nyt oli ihan turhaa. Säpsähdin hereille joka kerta kun vaivuin unen rajamaille.
Mää oon siis Vantaalla. Ei mua kotona semmoset tömähdykset hereillä pidä. Kerrostalossa niitä kuuluu aina.

Eilen jäi taas kirjalliset hommat kesken kun tosta monitoimikkaasta loppui muste. On muuten sitten erinomaisen hyvä masiina. Pois en enää antais.
Olisin kuluttanut monet kengänpohjat ja useemmankin euron jos olisin joutunut ramppaan kirjastossa kopioiden takia. Niitä on tullut otettua 3 tommosta 500 kpl arkkipakettia. Eiköös se paketti tunneta
vieläkin nimellä riisi ?
Täällä maksaa yksi kopio 0.40 € eli toi kone on maksanut itsensä takaisin jo monta kertaa.


1304996434_img-d41d8cd98f00b204e9800998eOon tehnyt tota vuositilinpäätöstä jo 2 kuukautta kun ei se nyt oikeen nappaa. Alan oleen ihan lopen kyllästynyt koko touhuun. Kun ei huvita, niin ei huvita.
Tää siis liittyy siihen edunvalvontahommaan eli Jahvetin tila ja tilanne ei oo miksikään muuttunut. Juu, mutta kapuloita on rattaisiin tungettu "eräältä taholta" niin paljon, että hyvä jos ne pienat näkyy. Miks ei ilmiselvästä haitanteosta joudu linnaan ? Olisin nostanut syytteen jo aikapäiviä sitten, mutta toi äite ei kestäis semmosta painetta.

Kaikenlaista on kyllä tapahtunut. Niistä kertoilen pikku hiljaa.
Koskaas tää elämä tasasesti soljuisi ? Osaiskoos semmosta elämää ees elää ?

Oikein aurinkoista tirstaita sulle !

Photobucket