Graavilohi / Konjakilla graavattu lohi / Graavilohi sipulirenkailla
Savustettu lohi tai siika
- savustetun kalan kanssa olisi majoneesikastike hyvää, mutta vuodenaika taitaa olla rajoittava tekijä sen tarjoamiselle
- joku matjess-sillin tyyppinen perussilli
Parasta silliä on Monarch-ravintolafileet (iso valkoinen säilyketölkki, siniset kirjaimet). Siitä ei silli parane; sitä ei oo maustekastikkeilla pilattu.
Tuorejuustotäytteiset graavikirjolohirullat
Sinappisilakoita ja/tai valkosipulisilakoita - nää on ihan must ! Kenties vielä omenasilliä lisäksi ?
Paahtopaistia siivuina / kinkkua tmv. lihaleikkelettä, kinkkua todennäköisesti. Lisäksi jotain hyytelöä, mustaherukkaako ?
Salaatit:
- alla olevista vaihtoehdoista 3, korkeintaan 4 !
- ja parissa kipossa fetajuustokuutioita ja oliiveja erikseen
Kanasalaatti / Kana-Caesar-salaatti ?
Marinoidut herkkusienet ja Marinoidut valkosipulit
- toinenko vain ?
Keitetyt perunat läpi aterian.
Possunkassler uunissa + ihka aito ja oikea pippurikastike konjakkeineen.
Lihapyörykät, pikkuisen tulisemmat ja tomaatilla maustetut.
- voi tehdä muutamaa päivää ennen tarjoamista, se paranee lämmitettäessä
Valkosipuliperunat ja/tai Juustoperunat
- mietittävä uunien käyttö
- tuorejuusto/rahkalevitteet
Olut, kotikalja, vesi, maito ja sima (?).
Minkälainen ? Traditio on ollut Britan kakku a la Anne, mutta nyt tekis mieli vaihtaa.
- kinuskikakku ? Kestääkö kinuski kesäilman ?
Herrasväen leivät tai lusikkaleivät. Todennäköisesti lusikkaleivät.
Tuulihatut - joku makea ja Aurajuusto ? ? ?
Leipäjuustoa ja lakkahilloa ? ? ?
Boolia ruokailun jälkeen, muita juomia koko ajan.
Illemmalla, "yöruokana" grillattuja makkaroita ja "rääppeitä".