Photobucket

 

Eli tral-lal-laa sitten vaan kaikille !

Oon viimeiset tunnit surffaillut netissä. Etsiskellyt ruokaohjeita, pälättänyt fabossa ja ammentanut sisuksiini juomatietoutta. Jälleen kerran. Muistilappuja, siis kauppalappuja, oon kirjoittanut jo ainakin kolme. Tai siis samalla lapulla ne on, mutta kolmeen eri kauppaan pitää mennä:
ruokakauppaan, Alkoon ja Vapaa Valintaan  (Tampereella se on Vapaa Valinta, siis sama kuin Tarjoustalo eteläisemmässä Suomessa). Ruokakaupasta tarvikkeita muurinpohjalettujen täytteisiin, salaattiin summuihin emmeisiin. Alkosta vodkaa rapujen snapseja varten ja punkkua grillattua lihaa varten, Calvadosta lämmikkeeksi ja Amarulaa jälkiruoaksi. Vapaa Valinnasta täytyis ostaa uus täkki, (sellainen kahden maattava), muotoon ommeltuja alulakanoita, kylmälaukku, ym. pientä. Millähän ihmeellä mää saan kaikki kulkeen junassa ?

Ai niin juu, sit täytyy vielä käydä hakemassa liukuesteverkkoo neljännestä kaupasta. Vaihtoehtona on myös liukuestehuopa, täytyy vaan ens nähdä millasta se sitten on. En oo semmosta meinaan nähnyt.
Oli se nyt sitten kumpaa tahansa, niin sitä ei laiteta maton alle, sille on ihan muu käyttötarkoitus. Kerron sit lisää jos homma toimii.

1250232305_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Iltapäivällä suuntaan nokkani, kimpsujeni ja kampsujeni kanssa, Tampereen rautatieasemalle, josta porhallan Intercityllä Hämeenlinnaan (klo: 16.07 tai 17.07 lähtevällä). Hämeenlinnasta mut sit poimitaan auton kyytiin ja matka jatkuu sinne ihanaakin ihanampaan "piilopirttiin".
Niin siis ihanaan jos ette vielä sattuneet sitä tietään !

Siis toivottavasti näin tapahtuu. Tahtoo sinne mökille ! TAHTOO !


1250231114_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Viikonloppuna olis tarkoitus kokeilla onnistuuko ravustaminen yhtään paremmin kuin viimeksi. No jos ei onnistu, niin ei silloo väliä. Siellä mökillä olo korvaa sen kaiken. Jos ei tuu rapuja tai jos ei peräti huvita ravustaa, niin sillei oo mitään merkitystä. Yhteisellä ajalla taas on.

On tää elämä perin juurin ihmeellistä. Kaikenlaisia ihania "yhteentörmäyksiä" sitä sattuukin.

Joo ja pääsen mää ainakin uimaan, grillaan, paistaan muurinpohjalettuja ja nukkuun ihanan miehen kainaloon. Eiköös siinä oo jo ihanaa kylliksi ?

1250231827_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Viettäkäähän ystäväni oikein hyvä viikonloppu;
aurinkoinen ja lämmin !


Photobucket

 


Lisäys klo: 15.40.

Nyt on tarvittavat juomat Alkosta ostettu ja Vapaa Valinnasta täkki ja lakanat ja pikkutarvikkeita. Kohta lähden bussilla kaupunkiin. Täytyy hakee vielä sitä liukuesteverkkoa muutama metri.