Photobucket

Viime yö meni ihan pipariksi. Nukuin vain muutaman tunnin sellaista koiranunta ja 7 aikaan aamulla olin ihan sippi kun piti ylös nousta. Otinkin sitten yhden Tenoxin ja vaivuin sikiuneen kolmeksi tunniksi. Tunti sitten heräsin kun Jii soitti. No, se oli tosi pahoillaan kun herätti mut, mutta pääsenhän mää uudestaan nukkuun jos siltä tuntuu.
Siis siltä, että väsyttää.

Eilen oli tosi villi päivä. En nyt viitsi häveliäisyyssyistä mainita mille naureskelin, tai siis naureskeltiin, mutta hauskaa riitti koko päiväksi. Liekö se päivän levottomuus jatkuneen yöhönkin ja siks yöunoset jäi lyhyeks. Mene ja tiedä ?

Illalla piti alkaa peseen parvekkeen laseja, mutta päivän auringonpaisteen jälkeen siellä oli niin kuuma, ettei siitä mitään tullut. Päivisin siellä on reilusti yli +40 astetta lämmintä, silloin siellä ei pysty oleen Erkkikään. Mulle ei oo vieläkään valjennut, vaikka oon kissojen kanssa ollut tekemisissä vuosikaudet, että miten ihmeessä ne jaksaa olla siellä. Juu kyllähän mää sen tiedän, että kissat tykkää lämpösestä, oleskelevat uunin pankollakin mielellään, mutta toi suora auringonpaiste on mun mielestäni vähän eri juttu.

Tänään porhallan sinne arboretumiin, kun se lenkki jäi eilen tekemättä. Sinne on mukava ajella kun koko matka on pyörätietä.
Aurinko paistoi illallakin vielä niin kirkkaasti, että jätin suosiolla sen reissun väliin. Nyt näyttää siltä, ettei toi mollikka paista ihan niin pilvettömältä taivaalta kuin eilen, joten kuvatkin saattaa onnistua paremmin.

Tiskit odottaa tuolla tiskipöydällä pesijäänsä. Niin no, on se onni ettei ne ala perässä juokseen. Täytyisköhän vihdosta viimein soittaa jollekin korjaajalle, joka tulis käymään ja katsoon kannattaisko toi vanha tiskikone vielä korjata.

 

Nyt taidan alkaa tekeen muistilistaa viikonloppua varten. Täytyis hankkia yhtä ja toista sinne mökille, siis muutakin kuin ruokaemmeitä. Muurikkalättyjä ajattelin taas tehdä, nyt kokeilen suolaisiakin täytteitä.
KMSU, olisko jotain ehdotuksia ?


Sininen Sisko; taas ollaan päivä lähempänä viikonloppua.

Papuliini; viikon päästä oot ollut oululainen jo monta päivää.

 

Photobucket