Photobucket


Korvissa poksuu ja kurkku on kipee, mutta ei onneks niin kipee kuin eilen ja toissapäivänä. Tais olla vaan sellanen pikapikaa ohimenevä ilmiö. Onneksi.

Munhan piti lähtee maanantaina mutsille, mutta taas se meno lykkääntyi. Siellä on nyt kaikki asiat niin sekaisin, että mulla menee taas monta viikkoo ennen kuin saan ne ees jollain lailla järjestykseen. Pitäis olla yhteydessä maistraattiin sen edunvalvoja-asian puitteissa, sosiaalitoimeenkin pitäisi viedä pumaska papereita ym. ym. Ne varastojen siivoushommatkin on ihan vaiheessa kun eihän niitä oo kukaan tehnyt kun mää oon vaan lorvinut.
No, oonhan mää saanut nyt lorvia ihan tarpeeksi, oikeestaan vähän liikaakin. Nyt se sit kostautuu.

Ens viikko menee Vantaalla tiistaista lähtien. Saas nähdä koska sieltä sitten kotio tuun. Viikonloput haluan kumminkin viettää Jiin kanssa. Niin itsekäs aion olla !
Saanhan olla, saanhan ?

Photobucket


Tosin
kyllä mää poden ihan kamalia omantunnontuskia, kun mutsi on joutunut nyt oleen yksin. Ei se oo isossa talossa helppoo, kun siellä olis koko ajan jotain nurkkaa kopisteltava. Lämmityksenkin kanssa on jotain ongelmia, enkä määkään ymmärrä niitten asioitten päälle tuon taivaallista. Tosin sen ymmärrän koska tarvitaan ammatti-ihmisen apua.


Huomenna pitäis olla kumminkin sellaisessa kunnossa, että pääsis taas lähteen sinne mökille ! Juu-u ! Luit ihan oikein. Jii pitää ens perjantain ja maanantain lomaa eli saadaan olla siellä neljä kokonaista päivää ja 5 yötä. Jihuu !
Ja jos oon vielä puolikunnossa, niin onhan mulla henkilökohtainen hoitaja.

Tiistaiaamuna Jii vie mut suoraan mutsin luo. Siinä menee sit kaks kärpästä yhdellä iskulla, kun Jiihän tulee taas tekeen mutsille remonttia.

Photobucket


Tarkoitus olis saada niitä nurkkia kuntoon syksyn mittaan. Talo menee keväällä myyntiin, se on nyt päätetty. Hyvä jos mutsi tulee yksin siellä toimeen ees yhden talven.
No se siitä tällä kertaa.


Hyvää keskiviikkoa vaan !

Photobucket

 

 

 

Lisäys klo: 12.59.

Oon nyt melkein 4 tuntia kirjoittanut tätä postausta kun kone sammuilee jatkuvasti. Onneksi tallensin tän kirjoituksen välillä, niin ei tarvitse joka kerta aloittaa alusta.