Kävin vetäsemässä oikeen kunnon pyörälenkin. Siis mun mittapuun mukaan kunnon lenkin. Poljin Hervannasta Kalevankankaan hautausmaalle ja sillä matkalla on kumpaankin suuntaan oikein kunnon mäki. Tosin paluumatkalla puolet pitempi kuin menomatkalla. Matkaa ei tuu kuin 15km menopaluu, mutta mäkisyys lisää sitä puolella. Ainakin siltä tuntuu.

Jostain kumman syystä mää muhkin mielessäni viikonlopun ruokalistaa. Sitä tomaatti-mozzarella-pesto -salaattia ainakin tarjoon, mutta mitäs sen kanssa ? Tekis mieli tehdä ihan jotain perusruokaa.
Vaikka sellaista tomaattista ja tulisempaa makaroonilaatikkoo Hymy . Tai sit tätä smetanassa haudutettua uunilohta.

1236506589_Viiskymppismenu - smetanalohi

Juhlissahan tarjottiin uunikalaa, mutta se oli kuhaa ja kermassa haudutettua. Siis ihan eri makuista kuin tää mun smetanauunilohi.

Jotain hyvää, siis ruokaa Silmänisku , täytyy kuitenkin tehdä sille työn raskaan raatajalle  (Jiille). Kello huitelee kuitenkin jo yhdeksää tai kymmentä illalla, siis perjantaina, kun se tänne pääsee ja päiväruuan se syö jo joskus klo: 13 aikoihin.
Tie miehen sydämeen ja niin edelleen Nauru .

Hölökohtasesti mun tekee mieli näitä:

1247662238_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Siis ne on aivan ihania. Juhliinkin ne onnistui ihan täydellisesti ja meinasin halkasta niillä mahani kun söin niitä sitten vielä kotonakin vaikka kuinka paljon. Nam ! Uusia perunoitahan ne kaipaa seurakseen, mutta mitäs muuta ?

Tätä savunmakuista äyriäisgratiinia mun piti tehdä synttäreille. Jospa tekiskin sitä nyt ??? Ohje on, kuinkas muutenkaan, KMSU:n blogista. Klikkaa kuvaa !

1247663459_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Siivotakin pitäis. Taidan aloittaa jo huomenna, että voi sit taas perjantaina vetäistä kunnon pyörälenkin. En kuitenkaan jaksa siivota samana päivänä kun on pyöräilypäivä.

Hyvää keskiviikkoo !

 

Photobucket