Photobucket


Siis mihin ihmeeseen nää viikot kuluu ??? Nyt on taas jo keskiviikko.

Tein illalla taas sen normilenkkini ja päätin, että nyt se on alettava tekeen sekä aamuin että illoin. Muuten en kerkee saamaan tästä pyöräilykaudesta irti niin paljoo kuin pitäis.

Ennen mää aloitin pyöräilyn huhtikuussa eli heti kun lumet suli. Nythän se aloitus siirtyi kesäkuun puolelle joten 2 kuukautta meni ihan hukkaan. Mää en pyöräile talvella, enkä kovin myöhään syksylläkään. Riippuen tietysti keleistä.

Painokaan ei oo nyt pudonnut kuin muutaman sata grammaa parin viikon aikana, joten siihen täytyy nyt jollain lailla saada lisää potkua. Pyöräily on siihen hyvä konsti kun se ei oo mulle mitään pakkopullaa.

 

Eilen illalla tuli taas juteltua Jiin kanssa puhelimessa yli 3 tuntia: "Viime puhelun kesto 3:18:40". Toissa iltana me juteltiin sen päivän viimeinen puhelu joskus klo: 20 korvilla ja se tuntui oudolta. Tässä on ehtinyt jo tottuun siihen, että sen äänen kuulee vielä ennen nukkuun menoo. Pienenä sivuhuomautuksena: oonkoos kertonut, että meillä on samanlaiset puhelimet ?

Photobucket

 

 

 

 


Tänään pitäis vähän siivotakin. JÄK ! Voi kun sen tekiskin tollai hymy huulilla ja ruusu suussa -asenteella.

1248854694_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Äiti ja
"Hilma" eli isosiskoni tulee huomenna aamupäivällä meille ja ovat yötä. En oo tippaakaan innostunut asiasta, mutta kun ei Hilma oo käynyt meillä koskaan, niin kai mun täytyy olla kohtelias. Tai ainakin yrittää olla.

Mua riapoo nyt niin pahasti tää hammassilta, että en osaa oikeen muuta ajatellakaan. Menee koko viikonloppu ihan pipariksi jos se hammaslääkäri  (siis perjantaina) ei saakaan sitä pysyyn paikoillaan. Ens viikolla asia onkin ihan toinen, kun se ens viikolla oleva hammaslääkäri on erikoistunut niihin hommiin. Siis hammassiltoihin, -implantteihin yms.

No joo. Eiköhän siinä ollut taas vuodatusta kerrakseen.


Hyvää päivän jatkoo !

Photobucket