Tän päivän 2. postaus.


Kävin tossa päivällä siivoomassa sukuhaudan kesäkuntoon. Siinä ei oo nykyään ollut sitä hautausmaan järjestämää kukkahoitoa, siinä on ainoastaan perushoito. Eli kukkapenkin osuudella "saa" rikkaruohot rehottaa ihan vapaasti, ainoastaan ympäriltä leikataan nurmikko. Kyllä ne sit rehottikin, ei noita kuunliljojakaan näkynyt niiden seasta.

Se kukkapenkin osuus on aika iso. Kyykin siellä toista tuntia, että sain sieltä kaikki rikkaruohot pois ja ne isokaunosilmät istutettua. Nyt on sitten jalat tosi kipeet, kun olin koko ajan kontillani.
Kolme ruusua oli selvinnyt talven yli ja niissä on ihan pienet alut. Eivät oo raukat päässeet kasvuvauhtiin niiden rikkaruohojen keskellä. Äitienpäiväruusun istutin nyt maahan. Kuunliljat oon joskus liki 20 vuotta sitten istuttanut ja hyvin ne on viihtyneet. Noiden isokaunosilmien pitäisi kasvaa n. 60 (-80) cm:ksi, joten ne sopii hyvin oleen tossa mihinkä ne istutinkin. Toivottavasti ne nyt viihtyy siinä ja kukkii oikeen komeesti.

Lisäys 12.6.2009  klo: 8.14.
Kesäkukkiakin siihen sopii vielä useempikin, kun vaan tietäs mitä laittas. Begoniat on hienoja, mutta ne ei oikeen kestä sadetta, orvokkeja täytyis nyppiä koko ajan ja petunioista en välitä.
Jotain pientä sievää tohon reunaan olis mukava saada, esim. kaunokaisia tai kiinanneilikkaa.

1244728312_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

J.K.
Koko iltapäivän on väsyttänyt hirveesti, oon ottanut parit 15 minuutin päikkäritkin. Olokin on aikas ankea. Nytköhän se alamäki sit alkaa......?