Saattaa olla, että oon tän jo joskus aikaisemminkin tehnyt. Tein sen nyt kuitenkin uudelleen kun löysin linkin  Liskosiskon  blogista.

Ja tulos on seuraavanlainen:

SININEN

1240143313_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Sininen on aurakentän hellä hoivaaja. Hän tekee kaiken sydämensä ja tunteittensa ohjaamana. Hänen elämäntarkoituksensa on rakastaa toisia, opettaa toisille rakkaudesta ja saada tuntea olevansa rakastettuja. Elämän arvojärjestyksessä hänellä on kolme asiaa ylitse muiden: rakkaus, ihmissuhteet ja henkisyys.

Sininen on usein opettaja, terapeutti tai sairaanhoitaja. Hän haluaa auttaa toisia ja saada kaikki tuntemaan itsensä rakastetuiksi ja hyväksytyiksi. Ihmiset kääntyvät helposti sinisen puoleen saadakseen apua, tukea ja ymmärrystä, koska ovat tottuneet siihen, että sininen on aina olemassa heitä varten, heidän käytettävissään.

Vaikka sininen tarjoaakin toisille sen olkapään, jota vasten voi nyyhkyttää ulos murheensa, on hän itse myös herkästi kyynelissä. Hän itkee katsoessaan television nyyhkyleffoja, hän itkee ollessaan iloinen, surullinen, loukkaantunut tai suuttunut - ja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä.

Aurassasi voimakkaita:

violetti;okra;vihreä;punainen;"


Aikas hyvin pitää paikkansa, paitsi ettei musta ikinä olis tullut sairaanhoitajaa. Terapeuttinahan mää oon toiminut yli 20 vuotta, kun oon kuunnellut ihmisten huolia ja murheita baaritiskin takana.

Photobucket

 

Photobucket

Sininen Sisko !
Teepä toi testi niin nähdään ootko sininen ?

1240144366_img-d41d8cd98f00b204e9800998e