Onpas hienoa kun voi istuskella omalla koneella jonka nettiyhteydessä, 24Mbit, on vähän enemmän potkua kuin siinä äiten nettiyhteydessä, 2Mbit. Tosin onhan se parempi kuin ei mitään.

Heräsin karuun todellisuuteen aamusella kun keittelin aamukahveita. Poitsu ei ollutkaan käynyt kaupassa vaikka lupasi ! En saanut aamuleipiäni kahvin kanssa ja nyt on ihan orpo olo. Puuro ei vastaa samaa asiaa. Aamukahvin kanssa täytyy olla pari voileipää, muuten menee koko päivä ihan sekaisin.

Päässä pyörii vieläkin koko ajan ne Vantaan työt. Siellä on ihan älyttömästi sitä tehtävää. Ulkohommia ytitin puuhastella niinä parina päivänä kun oli lämmintä. Jahvetin sisko (Rauha, joka muuten on toinen kultakimpale Villen lisäksi) oli haravoimassa parina päivänä ja pistikin vauhdilla sen tontin siltä osin ordningiin.
Mää urakoin parin iiiiiisoon kukkamaan kanssa. Toiselle ei ole tehty mitään moneen vuoteen ja kun se piha on sammaleiden luvattu maa, niin se kukkapenkkikin on ihan sammaloitunut. Ihme kyllä, sieltä nousee kukkia joka kesä. Tosin ei ne tietystikään sillai kuki kuin voisivat, mutta kukkivat kuitenkin.

Tällä ja ens viikolla aion liikkua niin paljon kuin mahdollista, vaikka olisikin vähän viileämpää. Yleiskuntoa on pakko saada kohotettua, että jaksais paremmin touhutakin. Mulla on polvetkin ihan rapakunnossa, samoin selkä, enkä pysty kovinkaan kauaa kykkimään niissä puutarhahommissa.

Sen lisäksi, että puuliiteri on puolillaan puita ja kaiken maailman tavaraa, niin liiterin päädyssä on vanha rekan peräkärry, joka on kans täynnä tavaraa.
Niin. Varmaan tiedätte mikä on rullakko ?

1240987407_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sen peräkärryn kupeessa on 12 rullakkoa jotka on...
Arvatkaas ? Juu-u ! Täynnä tavaraa. Tosin puolessa niistä on halkoja, jotka pitäisi kantaa puuliiteriin.
Siinä huushollissa on 2 kertaa enemmän erilaista varastotilaa, siis Jahvetilla, kuin mitä tähän meitin huusholliin mahtuis (3h+k). Nyt niitä sitten pitää alkaa siivoon, kun ei Jahvetti oo sitä itse tehnyt. On vaan kerännyt lisää tavaraa.
Sieltä lähtee varmaan kaatopaikallekin useempi peräkärryllinen sitä kaiken maailman roinaa. Tosin ensin annetaan sellaiset tavarat ystäville ja tuttaville joille niistä on vielä hyötyä, sitten muu käyttökelpoinen viedään Pelastusarmeijalle ja kaikki käyttökelvoton tietysti viedään pois.

Photobucket


Omaa oloani en oo ees kerennyt miettiin. Tosin välillä väsyttää ja on sellainen saamaton olo, mutta ei mitenkään pitkiä aikoja.
Kai mää sit taas putoon, kun tää rumba on ohi. Tai tässä välissähän on ne viiskymppisetkin. Huoh !

Niin ja KSKS on nyt tauolla. Kirjoittelen sinne sitten kun on jotain sellaista kirjoiteltavaa joka kuuluu paremmin sinne kuin tähän blogiin.

 

Photobucket

Niinpä ! Työviikko on jo puolessa välissä. Hyvää viikkoa vaan kaikille ja keskiviikon saunailtaa niille, joilla se on.