Tanssii Tähtien Kanssa kotisivut  (videot)


Eilinen jakso oli ensimmäinen jakso jossa tanssijärjestys arvottiin eli esiintymisjärjestys on nyt sit joka kerralla eri. Niin ja sen lisäksi se oli se jakso jossa ensimmäinen pari tippui pois.

No, en nyt olis ikinä uskonut, että ko. pari putoaa kisasta ensimmäisenä, eikä sitä varmaan olis uskonut moni muukaan, vaikkei Simo tanssia osaakaan. Olisin luullut, että kansa pitää yhden huumormiehen mukana kisassa. Tosin en määkään Simoa äänestänyt, kun olin niin varma, että se jatkaa ilman muuta.

Lisäys tiistaina 17.3.2009:
Omat kommenttini oon jo kirjoittanut jokaisen parin kohdalle. T
uomarien kommenttien kirjoittamista jatkan pikku hiljaa. Blogi siis päivittyy usein, mutta älkää olko moksiskanne.
Ja ne jotka ei vielä tiedä, niin kirjoitan Jorma "Törinää pyttyyn" Uotisen kommentit ensin, koska tykkään sen mielipiteistä. Ne ei sisällä pelkästään tanssitermejä, vaan niissä on myös taiteellisuus otettu huomioon.

Photobucket

Pari n:o 6
Rosa Meriläinen & Sami Helenius
jive


Nyt tuli sellainen tunne, että Rosa jännitti tätä jivea paljon enemmän kuin sitä viime sunnuntain valssia. Vaikka askeleet menikin varmaan ihan kohdillensa, niin kroppa oli vähän jäässä. Harmi.

Jukka Haapalainen:
"Tässä tanssissa oli näitä kaikkia vaikutteita
(jitterbug, lindy hop, east-ja westcoastswing ja rock'n roll) selkeästi nähtävissä, mutta nyt sieltä jäi vähän se swingin liike vartalosta puuttumaan, elikä se rytmi oli lähinnä jaloissa. Elikkä vartaloon ei tullut juurikaan sitä rytmiä näkyviin. Se on aika vaikea, jive on yllättävän vaikea tanssi juuri tämän vartalon swingin takia. Se oli semmonen tasatahtinen. Siellä oli [rikkuoodekuoodevan] ? - rytmitys joka jäi tässä tanssissa vähän tasatahtiseksi. Jalkoihin ulkokiertoja ja päkiöihin lisää voimaa, kiitos."

Susanna Rahkamo:
"Vähän oon niin kuin samoilla linjoilla, hyvä fiilis oli. Joo, mutta nyt olisin ehkä kaivannut vähän enemmän liikettä vartaloon. Vähän niin kuin tärinää sinne. Pitäis saada jalkoihin selkeesti uloskiertoja ja ojennusta. Tää lyhyt hame vähän paljastaa."

Helena Ahti-Hallberg:
"On paneeli vissiin aika samanmielistä. Mää olen kanssa samaa mieltä, että teillä oli hyvä, semmoinen iloinen tunnelma siinä ja sit siinä oli sopivasti semmosta koreografista hauskuttelua. Mää tykkäsin siitä miten te saitte koreografian avulla tuotua sitä jiven fiilistä sinne, mutta tosiaan vartalosta puuttui sykettä ja rytmi oli lähinnä jaloissa ja sitten se jalkaterien sisäänpäinkääntyneisyys olisi kyllä semmoinen tulevien treenien aihe."

Jorma Uotinen:
"Mää sanoisin, että se oli semmonen riittävän rento, rytminen rynkytys, joka oli jo lähellä tanssia, mutta teidän energiataso ja asenne on kohdallaan. Koreografisesti tää oli aika yllätyksetön ja tilankäyttö oli rajallinen. Se askellus ei ollut niin kauhean monipuolinen, eikä riittävästi vaihtelua ollut siinä. Mää sanoisin Rosalle vielä, että vapauta tota ylävartaloa kuitenkin vähän. Sulla on muuten kuitenkin ihan hurmaava olemus."

Pisteet:

5   +   6   +   5   +   4    =   20

 

Photobucket

Pari n:o 5
Simo Frangén & Sutu Markkanen
tango


Kaikkensa Simo varmaan yrittää, en epäile yhtään ja toisaalta tätä oli paljon helpompi katsella kuin sitä viime sunnuntain cha chaata. Koreografia oli vaan tosi yksinkertaisen oloinen. Anteeksi nyt, mutta mulle tuli ihan lavatanssit mieleen tästä koreografiasta.


Jukka Haapalainen:
"Erittäin hyvää aloittelijatasoa oleva tango. Kertakaikkiaan. Siinä näkyi hyvin se, että siinä on tommonen mukava yksinkertaisuus siinä koreografiassa, joka toimi teidän eduksenne tänään. Siinä näkyi semmoinen mukava kyky tolla Simolla olla rytmissään vähän viipyilevä, ei niin juuri iskun päällä. Ei mitään varsinaista show-ilotulitusta ja sit vielä yks tosi iso plussa; erittäin kaunis hartialinja vakioasennossa."

Susanna Rahkamo:
"Joo, mää tosin olisin kaivannut vähän vielä viipyilevämpää. Jotenkin olisin odottanut, malttakaa nyt mielenne, että älkää nyt kipittäkö ihan noin vauhdikkaasti. Mut satumainen fiilis tässä oli. Siitä erotti kyllä tangon, että se oikein oli miellyttävä."

Helena Ahti-Hallberg:
"Mulle tuli ihan ensimmäisenä mieleen koivun tuoksu, auringon lasku ja tietysti kesälava. Oli semmoista oikeaoppisen näköistä jalkatyötä, mikä oli hyvä asia. Tanssiasento tosin enemmän sosiaalitanssin puolelta, mutta kyllä tää tangolta näytti.
"

Jorma Uotinen:
"No tosi simppeli. Mun mielestäni Simo ei nyt näihin tangon vaatimuksiin taipunut. Jotenkin nää laahaavat askeleet, tämmöset harppovat, ne toi kyllä mulle enemmän mieleen semmoisen hiihtelyn, kuin tangon tulisuuden ja semmotten tyylikkyyden ja taidon. Mun mielestä me ei nyt ihan saatu nauttia semmottesta tulisuudesta. Tää oli jalo yritys."

Pisteet:

6   +   4   +   4   +   3    =   17


Photobucket

Pari n:o 8
Rolf Nordström & Nitta Kortelainen
jive

Huomattavasti paremminhan tää meni kuin se viime sunnuntainen valssi. Jotenkin mua kuitenkin säälittää toi Rolf. En ees oikein osaa selittää miksi. Kaikkensahan se kuitenkin yrittää kotiläksyineen päivineen.

Susanna Rahkamo:
"Te olitte kyllä oikein pistänyt itsenne likoon ja siitä paljon onnitteluita. Tässoli niinku vauhtia ja meininkiä. Kaden heilutukset ei kuiteskaan korvaa sitä mitä lantiosta jää puuttumaan, mutta todellakin, mää aina arvostan sitä kun ihmiset pistää itsensä likoon. "

Helena Ahti-Hallberg:
"Ihan mielettömän vauhdikas aloitus ja lopetus, siitä tulee kyllä pisteitä ja perusaskel löytyi sieltä. Mutta valitettavasti oikeaoppisesta, teknisestä suorituksesta ei kyllä ollut tietoakaan."

Jorma Uotinen:
"
Kyl määkin oon vähän samaa mieltä, että en mää oikein löytänyt tästä jiven hajuakaan. Kuitenkin sit semmonen, se alku ja loppu oli ihan paikallaan, mutta sitten hyyty ja puutu kokonaan se koreografia tohon keskustaan. Että se niin kuin jysähti siihen paikalleen. Sit siinä oli niin ku semmosta rytmisesti ryhditöntä otetta. Ei oikein keinu, että puvuista piste."

Jukka Haapalainen:
"Kyllä tässä nyt oikeestaan jäi se jive näkemättä kokonaan. Niitä varsinaisia jive-liikkeitä ei sieltä löytynyt ja sitten kun tulikin niitä jiven perusaskeleita, jonka Helena siellä jossain pystyi näkemään, niin se meni vähän siitä musiikin vierestä. Mutta siis pakkohan tässä on pisteitä antaa tosta aivan mielettömästä koreografiasta ja uskaliaasta heittäytymisestä mitä tässä oli."

Pisteet:

3   +   4   +   2   +   2    =   11

 

Photobucket

Pari n:o 9
Pirkko Mannola & Mika Jauhiainen
tango


No nyt ! Hienoa !
Nyt Pirkko tanssi sillai kun odotin jo viime sunnuntaina, sellattella taiteilijan heittäytymisellä. Tiesin jo etukäteen, että Pirkolta löytyy rytmitajua, onhan se paljon laulanutkin. Enkä mää nyt voi olla ihmettelemättä sitäkään kuinka notkea seitsemänkymppinen se on.

Helena Ahti-Hallberg:
"No tässä tanssissa oli selvästi pääpaino kilpatanssitango puolella, mutta maustettuna sopivasti showelementein. Koreografia oli todella vaativa, mutta Pirkko sää selvisit hienosti siitä. Vakiotansseissa naiselle sen tanssiasennon säilyttäminen on mun mielestä kaikkein vaikein asia. Se näytti hyvältä se tanssiasento ja mää luulen, että tuoreen Suomenmestarin käsillä on kiva tanssia, helppoa."

Jorma Uotinen:
"Siinä oli tangon taitoa ja taikaa. Musta tässä oli todella laadukas lataus. Toi koreografia piti otteessaan niinku ensimmäisestä tehokkaasta taivutuksesta ihan siihen viimeiseen taivutukseen asti. Kiinteä ote ja hienoja, rytmisiä aksentteja ja kaiken kaikkiaan varma ja vakuuttava esitys. Hienoa !"

Jukka Haapalainen:
"Asennossa vähän häiritsee sellainen tietty ylävartalon jäykkyys ja jännitys tuolla kaulan seudulla, mutta siihen on lääkkeet olemassa. Kun huomio saadaan kiinnittymään enemmän siihen keskivartalon kannatukseen, pois sieltä jaloista ja askelista, niin silloin se varmaan paranee. Sitten ne hyvät uutiset: Tässä oli loistava koreografia, aivan loistava musiikkivalinta teille, loistava imago ja taiteilija muuntautuu roolin mukaisesti ja timanttisääret nousee just tyyliin sopivasti.
"

Susanna Rahkamo:
"Tässä oli mun mielestäni ihania hyviä pysähdyksiä ja taukoja jotka rakentaa koko sen tangofiiliksen. Ne on niin herkullisia. Ja sitten oli ihanat nää jalan venksutukset, joissa ilmekään ei värähdä. Kaikki mikä jää kertomatta on siellä. Mää tykkäsin kyll paljon."

Pisteet:

8   +   8   +   8   +   8    =   32

 

Photobucket

Pari n:o 10
Kim Herold & Sanni Siurua
jive

Siis mun mielestäni ihan huippuveto !
Varsinkin toisen kerran katsottuna siitä irtos paljon enemmän. Ainoo miinuspuoli oli mun mielestäni se, että tanssiminen keskittyi aika paljon samaan kohtaan tanssilattiasta. Mää kyllä tykkäsin ja onhan Kim ilo silmällekin. Ainakin mun. Oikein sellainen mukava katseltava kun sillä on vähän lihaksiakin, eikä käsivarret oo mitkään narut joissa on solmut päissä. Toivottavasti tää pari pääsee pitkälle tässä skabassa. Muiden miesten tanssia ei voi oikein tanssiksi sanoa.

Jorma Uotinen:
"Sehän oli ihan kivaa. Vielä jonkun tason mää kaipaan siihen lisää, niin kuin Kim tohon sun esitystasoon, sun présence:en. Vähän terästystä enemmän ja iskuvoimaa. Sannissa kyllä riittää säpinää. Hänessä on se vastavoima hyvin, että ota riskiä vähän enemmän. Loppuasennon voisi viedä ihan loppuun asti. Irrottele vähän enemmän."

Jukka Haapalainen:
"Swing-liikkeen tuottaminen jivessa on kaikkein vaikeinta, niinpä tämä pari olikin valinnut semmosta tanssia, jossa sitä swing liikettä ei hirveesti ollut, mutta mun on pakko sanoa, että kaiken minkä teitte näytti tosi hyvältä. Tässä oli aika paljon lindyä ja jitterbugia, mutta tää oli teille tosi, tosi hyvin sopiva koreografia. Tää oli niin kuin cooli veto.
"

Susanna Rahkamo:
"Sanoisin, että tää rokkas. Nää kaks on ihan fiiliksissä ja tässä pääsee ihan itekin mukaan. Mun mielestäni oikein hyvä meno. Pikkusen vielä toi hartialinja, kun sen sais vielä paremmaks. Tanssissa se ei niin kauheesti häiritse, mutta kun sitä alkaa seuraan, niin sitä haluais käydä kääntämässä."

Helena Ahti-Hallberg:
"Mun mielestäni tässä oli valittu helppo tie saada aikaiseksi näyttävä jive-esitys. Sitä peruschacétta  (kuinkaas kirjoitetaan ?) ja lantioswingiä kaipasin kovasti, mutta Kim, tää oli sun näköinen tanssi. "

Pisteet:

8   +   8   +   7   +   6    =   29

Photobucket

Pari n:o 7
Miia Nuutila & Vesa Anttila
tango


Tää oli mun mielestäni hyvä, mulla meni ihan kylmänväreet kun katsoin tän toisen kerran. Viime sunnuntain cha-cha oli kyllä vielä parempi. Ei Miia mikään Niskavuoren emäntä tossa tanssissa ollut, vaikka Helena Ahti-Hallberg niin väittikin. Mää ajattelin, että tää tango kuvas sellaista kiivasta ja oikein tulista fiilistä, eikä nainen ollut siinä mikään matroona. Puvun väri olisi saanut olla toinen, vaikka tummanpunainen, se olisi luonut tanssiin sitä oikeaa tunnelmaa.

Jukka Haapalainen:
"Tää oli hyvin kunnianhimoinen ja paljon vaikeita ja täyspainoisia koreografisia tangoelementtejä sisältävä suoritus, joka mun mielestä kärsi yllättävästi edellä musiikista olemisesta. Se haparoi rytmisellä osastollaan aika pahastikin välillä. Mää yllätyin tästä jonkun verran. Musta tuntuu, että tää olis hyötynyt siitä, että te olisitte yrittänyt vähän vähemmän. Tässä vähempikin olisi riittänyt."

Susanna Rahkamo:
"Siinä oli vähän yrittämisen maku, semmonen vähän liimattu fiilis. Mää kaipaan tangossa sitä, että kaks kroppaa on ja siinon niin kuin kuumaa, kuumaa välissä ja nyt siinä ei ollut kuumaa, vaan oikeestaan vähän niin kuin tyhjää tilaa."

Helena Ahti-Hallberg:
"Mulle tango tarkoittaa pidätettyä intohimoa ja hiljaista latausta, mutta tässä oli vähän semmonen Niskavuoren emäntä olo kun oli niin topakka ote siihen. Ja vaikkakin teknisesti suhteellisen varmaa, mutta sit tanssiasennon osalta hartialinja ja jännitys täällä (olkapäissä) häiritsi sitä yleiskuvaa."

Jorma Uotinen:
"No, turhan tyrkky. Tulkinnan tasossa oli jotakin väkinäistä. Mää sanoisin Miia, että kun sulla on niin vahva présence, läsnäolo, niin sää olisit voinut nyt luottaa tähän Vesan hienoon koreografiaan, koska se liikku vivahteikkaasti kulmasta kulmaan ja siellä oli hienoja semmosia aksentteja. Mutta en mää teitä lahjattomina pidä."

Pisteet:

6   +   5  +   5   +   6    =   22


Photobucket

Pari n:o 4
Bettina Sågbom & Jani Rasimus

jive


En oikein tiedä. Bettina tanssi ihan hyvin, siis askelkuviot on varmaankin kohdallaan, mutta jaloista puuttui sellaiset joustot ja varsinkin voima. Onks se sitten niin, että kun kropasta puuttuu se tanssin tunnelma, niin ei toi jive oikein saanut mitään väristyksiä aikaiseksi. Siis mussa. Ja Bettinan hiuslookista en tykännyt yhtään. Yäk !
En kuitenkaan olis uskonut, että tää pari joutuu pudotusuhan alle.


Susanna Rahkamo:
"
Sitä fiilistä olisin kaivannut vähän enemmän, että antaa palaa vaan. Musta sielloli ihan hyviä fiiliksiä, mutt jalat jäi vähän koukkuun, ett ne sais vähän suoristua. se oli vähän niin kuin matalalla. Kaipasin semmosta vaan, että vähän rohkeutta enemmän. Mulla on jotenkin semmonen olo, että sussa olis paljon enemmän kuin vetäsit vaan rennosti."

Helena Ahti-Hallberg:
"
Mää pidin siitä, että tää koreografia perustui ihan tyypillisiin jivekuvioihin ja liikekieleen. Toki siihen chacekuvioon kuuluvan swingin kanssa oli vielä toivomisen varaa. Ja vinkkinä tuleviin harjoituksiin, on että jalkaterien aukikiertoa lisää, sisäreidet lähemmäs toisiaan. Sukkahousut suhisemaan. "

Jorma Uotinen:
"Janin siis supernopeat jalat ja ei Bettinakaan huono lainkaan. Ylävartaloon vähän semmosta irrottelua ja jalkoihin vähän timmimpää rytmiä, koska et ihan aina pysynyt ihan Janin mukana, minkä ymmärrän. Koreografia oli rakennettu erittäin napakasti suhteessa tohon musiikkiin. Aika hyvä !"

Jukka Haapalainen:
"
Bettina rokkaa kyllä ihan hyvin. Mää tykkään siitä, että Bettinan paino siftaa tosi rohkeesti jalalta toiselle. Siinä on semmosta menoa ja lentoa joka sopii tähän tanssiin ja musiikkivalintaankin hyvin. Teillä oli tosi hyvin kaikki nää elementit toisiinsa suhteutettuna tässä esityksessä. Mää yhdyn Tohon Helenan mielipiteeseen siinä suhteessa, että nilkkojen ja jalkaterien semmosta hienovaraisempaa käyttöä muihin tansseihin lisää, niin tästä tulee vielä tosi hyvä."

Pisteet:

7   +   6   +   6   +   7    =   26

 

Photobucket

Pari n:o 3
Wilson Kirwa & Susa Matson
tango


No nyt Wilson oli opetellut askeleet ihan perusteellisesti, eikä tepastellut omiaan. Vähän jäykähköä lampsimistahan se paikka paikoin oli, mutta kyllä mun mielestäni muutos oli aika huomattavakin verrattuna viime sunnuntaihin.

Helena Ahti-Hallberg:
"
Mun mielestäni tää oli koreografisesti kaunis ja askeleet kyllä osui nyt ihan iskuille. Aloittelijan virheitä, vähän rytmiä olisin kaivannut sinne kehoon enemmän. Suurin ongelma tässä oli se, että aika suorin jaloin ja tango kuuluisi mennä hyvinkin alhaalla pehmein polvin."

Jorma Uotinen:
"Kun teidän raamit on niin upeet jo ilmestyksinä, niin mun odotukset on niin valtavat. Nyt se tanssi jäi jotenkin vielä vaatimattomaksi, ett liukua lisää siihen. Sympatiaa herättävä."

Jukka Haapalainen:
"
Mullakin lukee täällä, että hellyttävän totinen suoritus tää oli. Tässä jäi nyt se stagato elementti toteutumatta ja sit ylävartalo oli aika jännittynyt, hartiat on aika korkealla. Raajojen, siis käsien ja jalkojen, tulisi toimia tän keskustan ehdoilla. Eli nyt kannattais löytää se urheilijan koordinaatio eli kaivaa esille, mutta parihan on upea ilmestys ja rytmi pysyi tänään. Siitä tulee pisteitä."

Susanna Rahkamo:
"
No upeen näkönen pari ja tässä on tämmönen nostalginen fiilis. Se oli ihan ihanan dramaattinen. Mää niin tykkään tangosta kovasti. Hartiat oli vähän korvissa ja sit tämmönen lapiokäsi. Se oli vähän sillai niin, että olis jättänyt väliin, mutta ei hassumpi."

Pisteet:

4   +   5   +   4   +   4    =   17


Photobucket

Pari n:o 2
Mato Valtonen & Janica Mattsson

jive


Siis ihana Mato !
Se on jäykähkö, eikä ryhtikään oo erityisen hyvä, mutta kun olin nuorena perin juurin Sliippareitten fani, niin kannustan Matoa. Se on kaiken lisäksi samaa ikäluokkaa kuin minä, tai no onhan se kolmisen vuotta vanhempi.
Aivan upea heittäytyminen tohon jiveen. Näytti siltä niin kuin se olisi ollut aivan eri mies kuin viikko sitten. Niin siis määhän en syynää kaikkia virheitä mitä se tanssilattialla teki. Mulle on tärkeitä se minkälaisen tunteen se saa mussa aikaan. Se on tanssimisen tarkoitus. Tunne.


Jorma Uotinen:
"Mää sanoisin, ett vaikkei nää tanssilliset ansiot viel niin kauheen korkeet ollut, eikä tää koreografiakaan häikassyt, niin tää esittämisen ote oli kohdallaan. Tää oli hauska, hyväntuulinen ja huumoripitoinen hupailu. Mutt vaikka se lantioliike on vielä siellä hakusessa Madolla, niin ote oli huomattavasti rennompi kuin viime viikolla. Hyvä, hyvä !"

Jukka Haapalainen:
"
Tässä oli aika paljon semmosia hyviä jive-elementtejä. Siellä oli sellaiset kuin promenadewalk, rollin' of the arms, jotka suuresta vaikeudestaan huolimatta onnistuivat rytmillisesti oikein hyvin. Ja sitten mua myöskin tässä viihdytti tää tämmönen tietynlainen heittäytyminen omalla tyylillä tähän musiikin tuomaan tyylilajiin. Että siitä tulee myöskin paljon pisteitä. Tämä iltakin on osoittanut sen, että se jiven swing-liikkeen omaksuminen oikeestaan oo keneltäkään onnistunut kovin hyvin ja myös tässä se jäi näkemättä."

Susanna Rahkamo:
"
Mulle tuli jälleen 50-luvun leffafiilis ja hyvä meininkin. Ja jollain lailla idea myöskin, mää niin kuin tykkäsin siitä. Tästä olis varmaan tullut oikeen hyvä ja ideaa olis vienyt eteenpäin kun olis vähän enemmän ollut harjotusaikaa; vuosi, kaks. Mutta hyvä meno, tanssi vaatii harjotusta."

Helena Ahti-Hallberg:
"
Mää oon sitä mieltä, että Mato löysi oikeen vaihteen tähän tanssiin. Huumorilla höystetty shownumero, jossa oli kaikki jiven peruselementit mukana. Sitten vaikka täällä on kovasti kritisoitu sitä swingin puutetta niin siellä promenadewalkissa on merenge-askel, niin siellä se lantio heilahti tasan oikeeseen suuntaan ja se oli hyvä.
"

Pisteet:

5   +   5   +   6   +   6    =   22


Photobucket

Pari n:o 1
Satu Tuomisto & Janne Talasma
tango


Tää oli upea tango, siitä ei pääse mihinkään. Ekalla kuulemalla toi musiikkivalinta kuulosti oudolta, mutta nyt kun katsoin ja kuuntelin sen toiseen kertaan, niin sehän on aivan upea. Niin kuin parikin. Tanssikin meni hyvin ja tässä oli taas sellaista tangon tulista tunnelmaa.

Jukka Haapalainen:
"
Satu tossa sun hymyssä ei oo yhtään mitään vikaa, tosin tässä Infiltrado (Bajofondo) soundi toimi teidän kohdalla tosi hyvin. Se oli erittäin hyvä tää musiikkivalinta. Esitys luotti tämmöseen totiseen draamaan ja se toimi kyllä hyvin. Lisäksi te ootte kaunis ja sympaattinen pari, jonka perustanssi on hyvällä tasolla."

Susanna Rahkamo:
"
Tää musiikkivalinta oli erinomainen, siinä oli tosin aika paljon sellaista (?) takana, niin se kantoi hyvin tätä esitystä. Lisäksi siinä oli hirveen hyvä tää ylävartalon asento ja aika kivat kallistukset. Ei hassumpi."

Helena Ahti-Hallberg:
"
Musiikkivalinta hieno ja tanssiasento äärimmäisen luonteva. Sanoisin, että viimekertaisesta diskotanssitytöstä on kuoriutumassa todella loistava vakiotanssilady."

Jorma Uotinen:
"No mun on kyllä pakko sanoa, että tää tangon tiheä ja aito tunnelma on tosi vaikea tavoittaa. Tässä mua häiritsi vähän sama kun tossa Miian ja Vesan, että tässä esitystavassa oli jotain ulkokohtaista ja teennäistä. Tanssissa on kyllä ajatukset hyvä pitää siinä tanssissa, sillon kun tanssii. Mulle tuli vähän semmonen vaikutelma, että te tanssitte vähän niin kuin erillään toisistanne."

Pisteet:

7  +   7   +   7   +   6    =   27


Photobucket

Pistetilanne:

Pirkko ja Mika 32

Kim ja Sanni 29

Satu ja Janne 27

Bettina ja Jani 26

Mato ja Janica 22

Miia ja Vesa 22

Rosa ja Sami 20

Wilson ja Susa 17

Simo ja Sutu 17
- 1. pudonnut pari

Rolf ja Nitta 11

 

Ensi sunnuntaina tansseina on foxtrot ja rumba.

Photobucket