Tervetullut kolina parvekkeen peltiä vasten. Räystäistä tippuu vesi, jes !

Liskosisko kyseli eilisessä postauksessa näin:
"Mitä luulet kukkiiko leskenlehdet tänä vuonna 7. huhtikuuta, niin kuin olen ajatellut?"

Vastauksen annan tässä ja heti:
Tottakai ne kukkii ! Sehän on ihan selvä juttu, koska niin oot ajatellut. Sitä paitsi siihen on vielä aikaa, niin kuinkas paljon ? Saa sanoo, että seitsemän päivää. Olipas vaikee laskutoimitus. Viikossa kerkee tapahtuun paljon jos vaan mittari pysyy plussan puolella ja toi möllikkä helottaa tuolla taivaalla.

Tohon eiliseen aiheeseen palatakseni.
Pitäkää nyt ihmiset huoli, ettei teidän perheenne joudu kamppaileen sellaisten asioiden kanssa kuin äiti nyt joutuu (tai siis minä). Koskaan kun ei voi tietää mitä tapahtuu. Sen voi välttää nimeämällä itselleen asiainhoitajan/asiainhoitajat jotka hoitaa asianne silloin kun itse ei ole kykeneväinen niitä hoitaan.

Jo pelkästään pankkiasioiden helpottamiseksi voi tehdä sopimuksen tilinkäyttöoikeuksista. Sekin jo helpottaa kummasti. Esimerkiksi henkilökohtaiset laskut on kuitenkin pystyttävä maksaan. Se on tietysti helppoa jos perheellä on varaa siihen, mutta tässäkään tapauksessa ei ole. Äidin eläkkeestä
ei makseta edes sairaalalaskuja saati sitten kaikkia muita laskuja.
Pankkiasioiden lisäksi on paljon sellaisia asioita jotka täytyy saada hoidettua, siksi asiainhoitajan nimeäminen on ehdottoman tärkeää.

Ottakaa tää nyt hyvänä neuvona vastaan älkääkä ajatelko, että: "Eihän mulle nyt voi mitään sattua." Salama kun voi iskeä kirkkaaltakin taivaalta.
Jo täällä blogimaailmassa on monta sellaista jotka varmasti yhtyvät näihin mun sanoihini. Ajatelkaa nyt perhettänne ja toimikaa !

Photobucket