Hyvää tiistaiaamua blogikansa !
Nukuin pitkän yön ja oon virkeä, vaikka Nöpö kävikin pariin otteeseen herättämässä mut taputtamalla mua poskelle.

Kyllä painon putoominen on ihmeellinen asia, se virkistää sekä fyysisesti, mutta kaikkein eniten kai psyykkisesti. Ainakin mua. Paino on pudonnut taas 0.9 kg edellisestä punnituksesta ja mää oon niin onnellinen. Kunhan nyt noi lumet sulais kunnolla, eikä pakkasöitä enää olis, niin pääsisin kokeileen joko pystyisin ajaan fillarilla. Nytkin mittari näyttää -11 astetta. Kääk !
Sitten keväämmällä alan harrastaan niitä muitakin liikuntaharrastuksiani eli soutua ja uintia. Eikös se niin ole, että elämä ei ole mitään ilman suunnitelmia ja unelmia ?

Photobucket

Täytyy vieläkin puida sitä sunnuntaista Susanna Rahkamon kommenttia Miian kropasta. Mua ärsyttää vieläkin se suunnattomasti. Vahingollehan ei voi mitään. Mutta. Onko se silloin vahinko jos on kyseisen esityksen jo kerran aikaisemmin nähnyt ? Kuinkaas moni tietää, että tuomarit on läsnä kenraaliharjoituksissa ? Siellä ne kököttää pömpelissään eli heillä on hyvä tilaisuus muotoilla kommenttiensa sanavalinta jo silloin ja miettiä niitä.

Kaikki noi kuvatkin on kenraaliharjoituksista. Katsokaapas tarkkaan. Sen huomaa mm. siitä, että yleisölle tarkoitetut tuolit on tyhjinä ja tuomarit, samoin kuin orkesterin väki on ihan arkivaatteissaan ja hiukset laittamattomina. Joissain kuvissa näkyy Jorma Uotisen kalju pääkin.

Muutama muukin asiaan liittyvä juttu mietityttää.
Kuinka paljon hallaa Rahkamo sai aikaiseksi kommentoimalla kilpailijan kroppaa ? Paljonko se vaikeuttaa uusien kilpailijoiden etsinnässä ? Eihän sinne uskalla mennä enää yksikään vähänkään pyöreä kilpaileen, varsinkaan jos Rahkamo jatkaa tuomaristossa. Mitä todennäköisesti ei tapahdu !

Pieni välihuomautus.
Nyt Marco Bjurström on saanut kunnon parin itselleen. Vappu Pimiä on ihan loistava valinta toisen juontajan hommaan. Toivottavasti Vappu jatkaa Marcon parina vielä ens kaudella ja seuraavalla ja seuraavalla......

Vaikka Susanna Rahkamo on nyt selitellyt sanojensa merkitystä, niin kyllä tavallinen kansa tajuaa sanan pömppömaha pömppömahana. Suurin osa ko. ohjelman katselijoistahan ei hallitse tuomariarvostelujen termejä, eikä se ole ohjelman tarkoituskaan. Tarkoitus on nauttia tanssimisesta, eikä opetella lukemaan rivien välistä sitä mitä kukakin tuomareista kommentillaan mahdollisesti tarkoittaa.

Niin kuin jo aiemmin sanoin, niin Susanna Rahkamo on, siis oli, mestari jäätanssissa ja esiintyi silloinkin paljon telkkarissa. Silloin yleisö pääsi vähällä; sai vain katsella, ei tarvinnut kuunnella.

Ja taas lainaan Sinistä Siskoani:

Ugh ! Olen puhunut !

Photobucket

 

No tuosta TTK-vuodatuksesta huolimatta oikein hyvää tiistaita kaikille !

Photobucket

 

Ai niin tää vielä toiseen kertaan !
Kun ens sunnuntaina tanssitaan quickstep ja paso doble, niin mikä pareista putoo ?
Arvauksia ?