Tää postaus sisältää nyt pelkästään asiaa Taavista. Se kun on koko ajan mielessä päällimmäisenä.
Eilen kun soitin sille päivystävälle eläinlääkärille, niin puhelimesta kuului
ensin ilmoitus, että: "Tämä puhelu maksaa 9.25 euroa minuutti plus paikallisverkkomaksu 2.65 euroa."
Meinasin lentää perseelleni, mutta eihän siinä tilanteessa ollut mahdollisuutta valittaa, eikä sen puoleen välittääkään moisesta, kun kerran apua oli saatava. Onneksi, siis onneksi, oli puhelimessa saldoa. Siis on tosi hävytöntä käyttää hyväkseen sellaisia jotka hakee apua hätäänsä.

Nyt Taavilla on omia ruokia taas. Ei niitä kaikkein parhaimpia mitkä liuottaa, kun ei niitä tua meidän omalla eläinlääkärillä nyt ollut. Sillä on nyt toiseks parhaimpia ja keskiviikkona saadaan sitten sitä parempaa kun tukusta kuulemma tulee. Niitä ruokiahan ei saa edes erikoismyymälöistä, niitä myy vain eläinlääkärit.

Apteekissakin tuli sit käytyä heti aamusta ja haettua antibiootit ja kipulääkkeet. Siinä onkin homma kun saa ton kollipojan kurkusta alas 6 tablettia/päivä viikon ajan ja vielä 10 tippaa kipulääkettä.
Taavi ei ole ennen saanutkaan kipulääkettä, mutta ei se toimenpide ole aikaisemmilla kerroilla niin kauaa kestänytkään. Nythän se kesti reilun tunnin. Kyllä siinä ajassa kerkee tuleen se virtsaputki tosi kipeeksi, kun nyt sinne työnnettiin kaks kertaa semmonen katetri. Ensimmäisellä kerralla se rööri ei auennut, mutta toinen yritys sitten jo onnistui ja pissasuihku oli kuulemma sellainen kuin pitääkin.
Kaipa ton reppanan olokin on ihan kuin leikkauksen jälkeen.

1234782211_Urogenital System of the Cat.

 

Nyt kun mää oon seurannut ton Taavin vessassa käyntejä, niin tuntuu siltä, että noi muutkin on tehnyt jonkunlaisen vessassakäyntilakon. Siellä ei käy enää kukaan.
Yölläkö se laatikko sitten on kovemmassa käytössä vai onko tää joku myötätuntolakko ?
Hiekka on ainakin puhdasta, ettei se nyt ainakaan siitä ole kiinni.

Elikkä siis juu. Niin kuin tuli jo todettua, niin ei tässä oikein mikään muu mielessä pyöri kun toi Taavi, joten varautukaa siihen, että jututkin on sitten sen mukaisia.

1234788471_IMG_0033.JPG

Tässä tuo toipilas itse.
Siis toi kiipeilypuu ei oo mihinkään suuntaan kallellaan. Kuvaaja on itte tainnut olla vähän kenollaan.

 


Myspace Comments