Varoitus ! Sisältää Taavi-asiaa !

Eilen illalla kun odottelin Taavin pissaavan, enkä oikein tiennyt missä sitä vahtia olisin pitänyt, niin sain ihka oikean kuningasajatuksen. Vein patjan, pari tyynyä ja peiton kylpyammeeseen ja majoituin sinne. Mikäs sen parempi passipaikka, kun en viitsinyt vessanpytylläkään kököttää.

Makoilin, jos sitä nyt siksi voi sanoa, siellä sitten aikani. Taavi kävi katsomassa mua useammankin kerran: nousi takajaloilleen niin, että etujalat oli ammeen reunalla ja sit se maukas. Se varmaan ihmetteli, että mitä ihmettä toi nainen oikein puuhaa. Aikansa ihmeteltyään se pisti maate kylppärin ovelle ja katseli sit siitä mua siellä kylpyammeessa. Siinä me sit vahdittiin toisiamme.

Joskus yhden jälkeen mää sit kömmin sänkyyni kun rupesin miettiin, että Taavi ei oo koko päivänä nuollut sukukalleuksiaan. Ei sillai kun se tekee silloin kun se vaiva alkaa. Se oli koko päivän tosi rauhallinen ja söikin jotain. Nukkui paljon, mutta kai noi sen lääkkeet väsyttää.
Joten mää sit uskalsin mennä nukkuun.

Aamulla kun nousin niin huomasin taas, ettei hiekkiksella ollut käynyt kukaan muukaan. Niin mistä tiesin ? Koska tasoitan hiekan sen jälkeen kun siellä on joku käynyt.
Eikä tän aamun aikanakaan siellä oo käynyt muut kuin Mortti.

Nyt Taavi sit nukkuu taas mun  käsivarrellani, ihan niin kuin aina. Arvakkaa vaan onko kirjoittaminen vaikeeta.


En saanut otettua yhdellä kädellä uutta kuvaa, joten tämä vanha kelvatkoon. Asento ei oo miksikään muuttunut.


Photobucket


Niin ja sitten vielä. Postipoika muisti mua tänään. Tai eihän se muistanut muuta kuin pudottaa postia meidän luukusta. Joku muu se oli joka mua muisti, mutta teen siitä ihan oman postauksen.