Liskosiskolta bongattua.
Tein tän kouluruokatestin, vaikka oon sen tehnyt jo joskus aikaisemminkin ja silloin olin pinaattikeitto. Nyt oon siis kanaviillokki ja mustaviinimarjahyytelö.


Jos olisin kouluruoka, olisin

Ideakeittiön kouluruokatesti: olen kanaviillokki ja mustaviinimarjahyytelö

Kanaviillokki ja mustaviinimarjahyytelö
Minusta on vaikea ottaa selvää!

Tee sinäkin
Ideakeittiön kouluruokatesti


"Sinusta onkin vaikea ottaa selvää ! Oletko lintu vai kala, vai oikeasti vähän molempia, hyvässä ja pahassa ? Viihdyt kotona, mutta kaipaat kauas. Nautit ihmisten seurasta, mutta vain tietyn aikaa. Usein olet paikalla, muttet oikein kuuntele.

Parasta sinussa on se, että olet aina liikkeessä. Ja jos nukut, unesi ovat villimpiä kuin useimmilla.

Trendit, uutiset ja maailman muutos kiinnostavat sinua liki ahdistukseen asti. Ystäväsi ovat jo huomanneet, että sinä tiedät aina uusimmat nousevat villitykset ensimmäisinä. Ja hylkäät ne nopeimmin."


Jahas, vai sellainen on kanaviillokki.
Mää tykkäsin kouluaikaan kanaviillokista, niin kuin melkein kaikista muistakin kouluruuista. Nyt ei tuu äkkiseltään mieleen yhtäkään kouluruokaa josta en olisi tykännyt.
Kotona oli opetettu syömään kaikkea, joten en juurikaan ronklannut ruokani suhteen. Tilliliha oli kanaviillokin ohella ihan herkkua ja on kyllä vieläkin.
Lisäys: Kesäkeitto oli sellainen jota opin syömään vasta ammattikoulussa.Tänään on sitten se kerhopäivä eli bipopiiri niin kuin mää sen nimitin. Se kestää klo: 14-15.30. Oon ollut samanlaisessa jo aiemminkin ja tykkäsin ihan hirveesti olla. Kunpa se kestäisi kauemmin kuin 10 kertaa. Tosin sen mielekkyyshän perustuu paljolti siihen onko siellä hyvä porukka.

Hyvää keskiviikkopäivää !