Siis aurinko paistaa kirkkaan siniseltä taivaalta ja pakkasta on nyt 10 astetta varjossa. Ihan sitten niin viimeisen päälle hieno talvipäivä.
Mutta, mutta. Kun ikkunat on nii-in likaset ja koko huushollissa leijuu sellainen pölyhiukkasten ja osin kissankarvojenkin armeija !
Eipä paljo tee ulos mieli katsella

.

Tarvis varmaan olla tää valoisa aika jossain muualla ja tulla kotio vasta sitten kun aurinko siirtyy sen verran, ettei se enää paista suoraan sisälle.


Parvekkeen lasitkin on niin kamalan näköiset, että just ja just läpi näkee. No ainakin yläosastaan, kun ei sinne asti oo ylettynyt peseen ilman tuolia. Ja keittiörappusillehan mää en parvekkeella kiipee, asutaan sentään neljännessä kerroksessa.

Täytynee ottaa pitkävartinen ikkunanpesin käyttöön, vaikka mää en niistä pahemmin perusta. Mulla on kyllä hyvät vermeet, kun kaikki mun siivousvälineet (paitsi imuri) on noita Sini-tuotteita. Suosittelen lämpimästi.
Olikoos toi muuten mainos ?

Mää tykkään ennemmin käyttää tollasta mikrokuituista ikkunaliinaa. Se on paljon parempi, koska sillä saa jonkunlaisen tuntuman siihen ikkunan pintaankin. No, molempi parempi, tiätty.Ai, että kuinka kauniisti se näyttää kaikki muukin pöly leijailevan tossa auringonvalossa.  Mää en yhtään ihmettele sitä miksi suursiivoukset tehdään keväällä. Tai tehtiin ainakin enti vanhaan. Siis ihan joka ainoo pölyhiukkanen näkyy kevätauringon valossa.

Äitelle täytyy varmaan hankkia siivoojat tekeen suursiivousta. Se ei itse jaksa ja mää en täältä sinne ainakaan nyt kevättalven aikana pääse. Vasta sitten huhtikuussa kun on se vuositarkastus.
Saisivat noi kaks
muutakin (mun siskoni) jotain niiden asioiden eteen tehdä. Siinä on asia jota mää en ymmärrä ! Murrrrr !

No siinähän sitä nyt yhdeks kertaa.
Hyvää tirstain jatkoa vaan kaikille !

Photobucket