Kyllä tän toosan kanssa saa ajan kuluun kuin siivillä. Ei tuu aika pitkäksi, ei. Jaa niin, ettenkö muuta teekään ? No, en !

No, tein mää taas nakkikeittoo 5 litran kattilallisen, kun sitä näyttää nyt uppoovan tohon Poitsuun ihan hehtokaupalla. Ja sälli on kuin kuivan kesän orava. Ei oo ei, meinaan lapamatoo tai muutakaan vastaavaa. Se on tuurisyöppö. On ollut koko ikänsä.
Onneks ei oo tuurijuappo. Paitsi kokista se vetää litratolkulla, ninku sen kaikki kaveritkin. Tai oikeestaan ne sen kaverit juo Pepsi Maxia. Siinä on kuulemma vissi ero. Ja hah ! Sanon minä. Samaa pas***, siis kuraa eri paketissa.
No, joo. Mää juon sitä ittekkin. Mää kun en käytä mitään muita nautintoaineita kuin kahvia ja kokista. Mun se oikeen varsinainen pahe on kokis. Ja siitä en luovu. Täytyy sitä kai ihmisellä ees yksi pahe olla. Vai mitä ootte mieltä ?

Mitäs muuta tein ? Tiskasin ja pesin koneellisen pyykkiä. Siinä ne tän päivän puuhat sitten olikin. Huomenna, eikun tänään,  pitäis imuroida. Siis pitäis.

Mää en kuulkaa ehdi ees telkkaria enää katsoon, kun kökötän vaan tässä koneella. Mulla on n. 130 tuntia tallennettuja ohjelmia, joita en oo ehtinyt kattoon. Alkaa meinaan digiboxin muisti oleen täynnä. Rakkauden anatomia on niitä ainoita ohjelmia jotka katson heti, enkä tallennettuna.

Joten, kun en katsele televisinssiä, niin en koko ajan syödä mussuta jotain. Tän koneella istumisen pitäisi siis laihduttaa ! Eiköös se sitä sit tarkoita ?
Määhän voin siis istua tässä ihan huoletta aika kauankin. Useamman kymmenen kilon ajan.
Taitais persaus vaan levitä, eikä kutistua.

 


Siitä tulikin mieleeni, että kävin taas kuolaamassa siä  Kettuterroristit - blogissa.
Siä on
  ihanien ruokien lisäksi kaikkee niin kaunista.
Niitä samoja juttuja määkin harrastin silloin edellisessä elämässäni. Taitaa olla ne taidot hautautuneet jonnekin käyttämättömien taitojen hautausmaalle.

Se ihana kaarisiltakin. Kuulostaa kenties mauttomalta kertoo tää juttu just tässä kohtaa, mutta kerron kumminkin: se mun exäni suunnitteli meidän pihaan sellaisen kaarisillan.
Niinhän se sitten meni, että ens lähti mies ja sitten lähdin minä ja piha jäi sinne. En oo käynyt siellä katselemassa "vanhoja paikkoja", enkä käy.

 

Nyt tää eukko taitaa kömpiä vällyjen väliin. Hvää ötyä

ja