1560559njfboniswh.gif


Mihin ihmeeseen nää päivät oikeen katoo ? Aina on perjantai.

Tänään
oon pikkuisen saanut tehtyä niitä entisen elämän perjantain hommia. Imuroin, pesin keittiön lattian ja paistoin pari pellillistä joulutorttuja.
Leipomiseksihan sitä ei voi sanoa; valmiisiin torttupohjiin muutama viilto, valmista luumusosetta luumun verran, litistys ja muutama, viuh-viuh,
huiskaus munaa pullasudilla päälle. Torttujen paistaminen on yleensä Poitsun hommia, mutta nyt sille tuli niin kiirus töihin lähtö, ettei se ehtinyt niitä paistaan. Nukkui ryökäle pommiin. Heräs klo: 13.30, kun soitettiin ja kyseltiin perään.

Keittelin jo päiväkahvitkin ja maistoin tietysti muutaman tortunkin. Hyvää oli.


Nyt pyykit pyörii koneessa ja ajattelin vielä tiskata. Siinä ne tän päivän hommat sit kai onkin. Mää en millään pysty koko huushollia saman päivän aikana siivoon. Rapakuntoinen, mikä rapakuntoinen.
Ai niin,
laitan vielä pari koukkua Poitsun vaatekomeron oviin ulkopuolelle, niihin saa näppärästi roikkuun käytössä olevat päivävaatteet, eikä kissat nuku niitten päällä. Meinaan vaatteitten.

Makkarin siivoominen ja järjesteleminen on sit seuraavana listalla eli maanantaina. Joulupukki kuulemma muistaa meitä pienellä lahjalla, jonka ajattelin sijoittaa tällaiseen.


2139543.jpg


Maanantaina kurvailen velipojan kanssa hakeen sellaisen Kangasalan JYSKistä, kun ei Tampereen JYSKissä ollut tota kahvin väristä. Oon aina himoinnut tollasta apteekkarin lipastoa ja nyt sen ostan. Se on JYSKissä tarjouksessa. Sinne saa nätisti järjesteltyä kaikki hyllyillä irtonaisina kuljeskelevat tavarat.
Mökillekin tommonen olis tosi, tosi hyvä, mutta kun nyt ei ole pätäkkää sijoittaa siihen. Liekö koskaan ? ? ?
Non, ni. Semmosta sitä sitten kuuluu tänään.
44444
?
1434574mvkwc88ogn.gif