Ja suoraan asiaan !

Tais sit mennä välit poikki isän kanssa. Mun puoleltani. On se vahinko ettei vanhempiaan voi valita. Tässä tapauksessa isäänsä ! Äiten kanssahan mulla ei oo ikinä ollut mitään natinaa.
Jos nyt joku ei satu ennestään tietään, niin se äijä on hyvinkin vakavarainen: pikkurahasta ei oo puutetta. Eikä taida olla isostakaan. Asunto-osakkeisiin se on sijoittanut vuosikaudet ja on sillä paksuhko osakesalkkukin.

No mikä mua riepoo ? Ensinnäkin se, ettei se oo tyttärenpoikansa kanssa ollut ikinä. Joka sattuu viä oleen sen ensimmäinen lapsenlapsi. Ei se koskaan oo viettänyt Poitsun kanssa aikaa. Kerran, siis YHDEN ainoon kerran, se otti Poitsun mukaansa mökille, mutta soitti parin tunnin päästä ja sanoi, että tuli muuta menoa, tuutko hakeen Poitsun kotio. Että semmonen pappa. Pthyi helvetti !

Photobucket


Synttärilahjaa se ei Poitsulle osta jos ei pidetä synttärijuhlia. Niitä ei oo pidetty viimeiseen neljään vuoteen eli ei oo minkäänlaista lahjaakaan tullut. Joskus taannoin, öpaut 8-9 vuotta sitten, se antoi Poitsulle kristallivaasin synttärilahjaksi: oli nääs ostanut sen halvalla Virosta. Saatana ! Kenelle tulee mieleen ostaa 16 vuotiaalle pojalle kristallivaasi ?

Nyt sit meni mun kuppini nurin lopullisesti ! Poitsuhan on jo vuoden suunnitellut muuttoa omilleen, mutta se nyt on sattuneesta syystä siirtynyt ja siirtynyt. Johtuu lähinnä meidän kroonisesta rahapulasta. No nyt Poitsulla on sen verran rahaa säästössä, että pienellä avustuksella se pääsis muuttaan. Kyse olis puolesta vuokravakuudesta eli n. 500-600 eurosta.

Poitsu soitti äsken tolle ns. papalleen (paskat se mikään pappa ole !) ja kysyi, että olisko saanut avustusta vuokravakuuteen. Arvatkaas mitä se kusipäinen äijä vastas ?

"Mene ottaan pankista laina."

Ja se vielä kehtaa väittää, että on oikeudenmukainen isä ja pappa. Mää oon nyt tunnin yrittänyt hillitä itseäni, etten soita sille ja hauku pystyyn. Toisaalta, mitä helvetin väliä sillä on vaikka soittaisinkin ?
Päätettiin tossa Poitsun kanssa, että meitä ei missään sukujuhlissa näy, KAIKKEIN VÄHITEN isänpäivä- tai Pentinpäivälounailla. Se loppu nyt !
BTW: Minkäköhän takia mulle ei isänpäivä oo koskaan merkinnyt yhtään mitään ?

Photobucket

 

Ja ilmoitusluontoisena asiana Velipojaalle ja vaimolleen Maikille: Teillä me käydään, ihan niin kuin tähänkin asti, mutta ei tulla samaan aikaan sen äijän kanssa ! Mulla ei kerta kaikkiaan kestä pää yhtään enempää sitä äijää.