Nyt se hermoja kiristävä tilanne sit laukesi. Vai pitäisikö sanoa raukesi ? No jotenkin helpotti kuitenkin. Teen tarkemman selonteon asiasta toisaalla, kun haluan ne viestitkin kirjoitella muistiin, mitä asian tiimoilta vaihdettiin.

Joka tapauksessa kävin viime perjantaina poliisilaitoksella, aikomuksenani tehdä rikosilmoitus vuokraisännästäni. Olin monta päivää ihan "kuralla" sen takia. No, poliisilaitoksella kävin ja poliisi otti asian hetimiten hoitaakseen. Rikosilmoitusta ei kuitenkaan tarvinnut tehdä, ainakaan vielä. Tuo ko. poliisi oli puhelinyhteydessä vuokraisäntääni ja sai sen tajuaan, että se  (siis vuokraisäntä) on tässä asiassa tosi heikoilla. Vuokraisäntäni sanojen mukaan se poliisi oli haukkunut hänet ihan lyttyyn.

Heh ! Hyvä, hyvä ! Joku roti se pitää olla kerjätessäkin.
No joo, se siitä !


Kävin tossa iltapäivällä hakemassa Taaville ruokaa ja voi jessus sentäs kun ulkona satoi vettä. Ei ollut enää lumesta tietoakaan. Taas on mustaa, märkää ja synkkää. Plääh !
Sais kelit vähän parantua, kun viikonloppuna pitäis mennä... Niin arvatkaapa minne ?

Photobucket

 

Oon kotona vielä ens tiistaihin. Tai siis meen Vantaalle vasta silloin. Tälle viikolle kun siunaantui kaikenlaista puuhasteltavaa.
Pyh ! Pskn marjat ! En mää mitään oo saanut aikaiseksi ! Kunhan pelaan FarmVilleä päivät pitkät !


1258568691_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


1258568943_img-d41d8cd98f00b204e9800998e