Kirjoitin postausta hyvän matkaa ja taas kone sammui. Plääh !

Tampereella on hieno ilma. Mulla olis tarkoitus lähteä pyöräileen. Eilen illalla tein sen normilenkkini ja se oli ihan mun kälyni ansioo. Narisin meinaan eilen Facebookissa sitä kun ei yhtään huvittais lähtee ja Maikki sit patisti mua ja mää tein työtä käskettyä ja lähdin. Kyllä oli hyvä mieli ja olo sen lenkin jälkeen. Kiitos Maikki !

Photobucket


Nyt suunnittelen lähteväni Bauhausiin (tai sit vaan Turtolan Citymarkettiin) ja siitä tulee varmaan koko päivän retki. Ajattelin noudattaa Kevyen liikenteen reittioppaan reittiä, että oppisin vähän uusiakin pyöräilyreittejä. Seikkaillessa voi kyllä mennä aikaa, mutta eipä sillä oo väliä. Mullahan on aikaa.
Täytyis varmaan hankkia oikeen semmonen kartta johon on merkitty kaikki Tampereen pyörätiet. Olis sit helppo suunnitella reittejä ilman nettiäkin.
Jaa niin, että mitä meen ostaan ? No uudet vahakankaat sohvan ja nojatuolien päälle ja ruokapöytiin:

1249477284_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1249477324_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Ja sitten liukuestemattookin pitäisi ostaa useempikin metri.

 

Viikonlopun suunnitelmat muuttui hieman.
Kakkuja kyllä teen, mutta synttäreille meno
on vielä vähän epäselvä Poitsun ja oman kyydin osalta. Jii on töissä lauantaipäivän ja tulee näillä näkymin vasta illalla. Ite aattelin kun kuulin, että sillä on kiire viikonloppu, että se tekee töitä koko viikonlopun, mutta se haluaa kuulemma kumminkin tulla tänne ees vähäksi aikaa. Hyvä niin !

hmmm smiley, hmmm smiley, female smiley

Huomenna pitäis sitten vääntäytyä sinne hammaslääkäriin. Ainakin tällä tietoo. Saapahan senkin homman alulle. Ei oo sitten harmainta hajua kuinka kauan se urakka kestää. Se ei oo mikään pikkujuttu kun se silta on aikas iso, 7 hammasta.
toothless smiley, toothless smiley, tooth smiley, teeth smiley


Olikos sitten muuta ? Eipä tuu nyt mieleeni. Joten

Photobucket