Sitä se tekee kul lopettaa viikonlopun viaton vasta maanantaina, niin koko viikko menee ihan sekasin. Tosin mää oon muutenkin sekasin, kun meinaan tuntuu siltä, että jonkunmoinen kurkkutulehdus tuppaa
liikaaki hillitteen tän akan normivauhtia.

Photobucket


Viikonloppu meni hyvin, vaikka en silloin perjantaina ehtinyt tai jaksanut sinne mökille kaikkia hankintoja tehdäkään. Siis jaksanut raahata. Hyvin me pärjättiin, eikä niitä kaikkia vermeitä
olis loppujen lopuksi tarvittukaan. Se oli semmosta turhaa hössötystä vaan !

1250600175_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mökki kuvattuna alhaalta rannasta käsin. Tosin matkaa on huomattavasti enemmän kuin mitä kuva tuo julki. Kamerassa on aikas tehokas zuumi.


Ravustaminenkin jäi taas. Siis jälleen kerran. Nyt ei kyllä ollut säässäkään mitään vikaa. Hyvin olis saanut vietyä
merrat järveen. Aika vaan kului kaikenlaisissa muissa touhuissa.

Lauantaina meikäläinen ajeli pakettiautollakin pitkästä aikaa. Siis siitä on ainakin 10 vuotta kun oon viimeksi ajanut pakettiautolla. Lähdettiin iltasella käymään paikallisessa baarissa, (sinne on 020202:n mukaan 19,8 km matkaa), syystä siitä, että Jiiltä loppui tuprutteluvermeet.
No, mää oon siinä ko. paikallisessa baarissa käynyt monta monituista kertaa jo edellisessä elämässäni (silloin kun asuin Pälkäneellä). Se on aikas tuttu paikka.

No, eihän mulle oo autolla ajaminen koskaan tuottanut ongelmia, kun oon ajanut 12 vuotiaasta lähtien. Ja kieltämättä oli kiva katsella Jiin naamanilmeitä kun olinkin heti valmis kuskiksi, vaikka aiemmin oon monta kertaa sanonut, etten sitä sen pakettiautoo aja.
Tässä se syy miksi Jii ei ajanut itse:

1250600553_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Istuskeltiin sit siä paikallisessa muutaman tuopillisen verran. Jiin tuopissa oli olutta ja mun tuopissa kokista.
Siinä baarissa on muuten todella kaunis kesäterassi. Siis oikein kodikas. Sieltä ei löydy mitään muovituolirimpulahärpäkkeitä.


Muurinpohjalettujakin me paisteltiin taas ja niitä tehdään varmaan vielä monta kertaa ennen kuin syksy oikeen tulee. On ne meinaan nii-in hyviä kun ne saa syödä siellä järven rannalla vastapaistettuina.

Sit ens viikonloppuna olis tarkoitus mennä pyytään hummereita. Jos vaan paranen siihen mennessä tästä kurkkukivusta.


Oikein hyvää viikkoa kaikille !


Photobucket

 

 

 

 

Lisäys 19.8.2009  klo: 10.05.

Hhmmm. Hummereita?
Eikös se niin mee, että joka viikko ne ravut jatkaa kasvamistaan, kun ei niitä pyydä. Ja kun ne on jo useemman viikon saanut siellä kasvaa, niin ne on jo hummereita. Tai ainakin sen kokoisia.