Photobucket


Tai siis mikä pahan tappais ?

Oon nyt Vantaalla. Tulin aamulla anivarhain, Jii heitti mut tänne kun meni Helsinkiin töihin. Herättiin jo puol neljä, siis siellä mökillä, ja puol viis oltiin jo liikkeellä. Tehtiin pieni lenkki tossa matkalla ja täällä olin jo heti klo: 7 jälkeen.

Pidennetty viikonloppu meni hyvin ja nyt sit ravustettiinkin. Heti ensimmäisellä kerralla saatiin yli 90 rapua, joista 34 suuuuuurinta kelpuutettiin syötäviksi. Loput päästettiin takaisin järveen kasvaan. Yhteensä rapuja tuli 4 päivän aikana 120-130 kpl, joista n. 50 kpl oli isoja. Eilen syötiin kymmenkunta ja loput jäi myöhempää nautiskelua varten.
Kalaonneakin oli; syötiin
Muurikalla paistettuja ahvenfileitä, haukifileitä ja kuhafileitä. Aah, ihanaa ! Vesi herahtaa kielelle kun ajatteleekin.

Sääkin suosi meitä. Ilmat oli aivan mahtavat; aurinko paistoi ja joka ilta järven pinta oli aivan peilityyni ja auringonlaskut upeita.
Sain hienoja kuviakin, mutta ne on vielä kamerassa kun ei tällä äiten koneella saa siitä kuvia purettua. Laitan ne sit myöhemmin näytille.

Perjantaina(ko?) lähden kotia kohti. Sit oon jo ollut toista viikkoa reissussa ja kotio on päästävä. Poitsulla on kesäloma ja sillä on jotain omiakin lomasuunnitelmia. Ei sille voi kissojen vahtivuoroa nakittaa koko lomaksi.

Hyvää viikkoa kaikille !


Photobucket