Tää vuodatus temppuilee ainakin mulle. Nyt kommenttien osalta. Kokeilkaas kirjoittaa omaan blogiinne oikein pitkä kommentti. Mulla siitä tulee esiin vaan osa ja loput katoo "taivaan tuuliin".
Huomasin sen saman ilmiön myös Jouluttaren blogissa.

Toinen kommentteja koskeva juttu on se, että niistä on mennyt roskaposteiksikin, vaikka EN taatusti oo merkannut kenenkään kommentteja menemään roskapostiksi. Meidän Vipsunkin kommentti oli mennyt sinne. Sorry Vipsu ! Onneksi ne löytyy sieltä kojelaudan osiosta missä voi postauksien kommentteja tarkastella lähemmin.

Sit HTML-koodin lisääminen on ollut vaikeeta ainakin tällaiseen muotoiltuun tekstiin eli kun fontti, sen vahvuus ja väri on vaihdettu. Mistä lie sen johtuvan ?


Photobucket

 

Eilinen ilta oli mulle vaikea ilta. Tulinkin siihen tulokseen, että nyt mun on syytä palata pilvilinnoistani takaisin maan pinnalle ja vähän himmata vauhtiani. Se on ollut ihan liian kova, sitä silmällä pitäen, että haluan selvitä tästä ehjin nahoin ja pitää tän orastavan suhteen hengissä. Liika innokkuus ei ole hyvästä. Nyt ainakin ajattelen niin.
Yritän nimittäin kaikin keinoin pitää Karhun unillaan. Kuorsatkoon siellä omassa pesässään maailman tappiin asti.

Tälle päivälle on ohjelmaa. Suklaakakku on valmis ja Britan kakku odottaa tekijäänsä. Hieno lähteä käymään velipojan perheen luona kun en ole niiden uudessa kodissa vielä käynytkään.
Ei sen puoleen. En oo viime vuosina käynyt missään muuallakaan. Karhulla on osuutensa siihenkin asiaan.

Liekö muuten näiden ajatusten syynä se, että en käynyt eilen iltalenkillä ollenkaan ? Enkä muuten toissailtanakaan, kun ramppasin päivällä kaupungilla. Josko mun päänuppini tarvitseekin ulkoilmatuuletuksen joka päivä ?


Sepä olikin siinä.
Nautitaas nyt tästä ihanasta elokuisesta viikonlopusta !

 

Photobucket