Siis oikein kaksin kappalein !
Sain just kunnon postauksen kirjoitettua ja sit sippas kone ihan yht'äkkiä. Naps vaan !

Toinen halvattu koskee mun hammaslääkäriaikaani.
Mun hammaslääkärini on lomalla ELOKUUN loppuun asti. Se on sellainen yksityislääkäri jolta Tampereen kaupunki ostaa erikoishammaslääkäripalveluja ja semmostahan mää just nyt tarvitsisinkin. Sen toimenpiteen nimi on jotain tähän suuntaan: hammassillan korjaus ja uudelleen sementointi.

Eikös kuulostakin kalliilta ja hitaalta toimenpiteeltä ? No ainakin kallis se tulee oleen jos nyt joudun meneen yksityiselle.  Niin ja hidaskin se on, ainakin edellisellä kerralla oli. Tokkopa voin syyskuuhun varrota jos en sitten pidä liemiruokakuuria siihen asti. Tosin sillä konstilla vois paino pudota aika vauhdikkaasti.

Ai niin, btw:
Käykääpäs kurkkimassa Jiin blogista kuinka hienot voi portaat olla. Kommenttejakin saa jättää ja olis toivottavaakin Hymy .


Eilen palasin taas ruotuun pyöräilynkin suhteen. Siihen kun ei oikeen viikonloppuisin oo aikaa, silloin on niin paljon muutakin hommailtavaa. Täytyykin pyöräillä kaikkina arkipäivinä viikonloppujenkin edestä.
Tein sen pidemmän lenkin ja ajattelin jo, että sitäkin pitää kohta pidentää, kun se ei tunnu enää niin vaativalta kuin vielä pari viikkoa sitten. No, sykettä nostais tietysti sekin kun vauhtia vähän lisäis, eikä sit tarttis alkaa miettiin uutta reittiä.
Toi kuvan nainen on ihan niin kuin mää.

1248169379_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Onpa tässä tullut taas jo mietittyä viikonloppuakin. Joo, höhlä nainen kun sitä nyt jo miettii ! Kyllähän se tulee miettimättäkin.

Tosin kesäviikonloppuja on niin vähän, että niitä voi, tai tarttee, vähän suunnitellakin. Syksy- ja talviviikonloppuja on niin paljon, ettei niitä pahemmin tarvitse suunnitella. Silloin riittää kyllä aikaa.
Tarkoitus olis mennä nyt tulevana viikonloppuna meidän mökille. Se mennäänkö me sinne kahdestaan on vielä avoin juttu.

Tosin kyllä siellä aika kuluu kaksistaankin Silmänisku .

Tää on muutama vuosi sitten otettu kuva mökin rannasta lahden suuhun. Joo, on ollut aikaisemminkin esillä tässä blogissa.

451196.jpg


Alimmainen kuva on otettu silloin synttärijuhlapäivänä.
Ukonilma vähän varoitteli itsestään, mutta tyytyi sitten vaan ripautteleen pikkusen vettä.

1248171183_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Jotain hyvää ruokaakin täytyis taas keksiä. Vois kokeilla jotain uutta grillailtavaa. Taas otetaan vastaan ehdotuksia, mutta ei mitään sellaista mihin liittyy jollain lailla maissi ! Tai no jauhoina korkeintaan !
Muurinpohjalettujakin vois paistaa. Tosin mää en oo vuosikausiin niitä paistanut, enkä tiedä missä kunnossa se pannukaan siellä on.
Ja onko sitä yleensäkään enää Yllättynyt . Isällä kun on ihme vimma hävittää kaikki semmoset tavarat joita joku muu tarvii.
Hyvänä esimerkkinä parvekelaatikoiden kannattimet. Laatikot kyllä löytyi, mutta kannattimet se oli heittänyt meneen. Mitä sellaisilla laatikoilla tekee joihin ei oo kannattimia ? Kysyn vaan. Ne oli vielä kaiken lisäksi taivutettu verannan kaiteisiin sopiviksi.


Anyway.

Hauskaa heinäkuista tiistaita toivotan sulle !

 

Photobucket