Peruutin sit sen tän aamuisen hammaslääkärini. Jaa miks ?
No tulin siihen tulokseen, että mun on turha maksaa siitä, kun se ei kuitenkaan oo mikään "siltaremontteihin" erikoistunut hammaslekuri vaan ihan sellainen perus
hammaslekuri. Maksan senkin rahan mielummin sellaselle erikoishammaslekurille kun sellasella lääkärillä on todennäköisesti paremmat konstit saada tää silta kerralla kuntoon.

No, se siitä !
Eilen mietiskelin, että kyllä ihmisellä on ihmeellinen päänuppi !
Aattelin meinaan, etten mee iltalenkille ollenkaan, pidän välipäivän, mutta toisin kävi. En saanut itteltäni pahaakaan rauhaa, joten lähdin lenkille klo: 21.10. No siitähän tuli kaikinpuolin hyvä olo. Tietty.

PhotobucketOon tässä suunnitellut keittiön kaapinovien maalaamista viimeiset pari päivää. Ne on varmaan maalattu viimeks 20 vuotta sitten eli ovat ihan hirveet. En aio maalata kaappeja kokonaan vaan ainoastaan ovet ja uusia vetimet. Se piristää jo kummasti, eikä tee niin isoa lovee muutenkin kuralla olevaan lompsaani.
Koska kaappien väri on tällä hetkellä semmonen epämääräisen sävyinen kermankeltainen, niin ovien väriksi tulee siniharmaa. Semmonen "Vanha sininen" . Sopii täysin mun värimaailmaani. Kunhan vaan jostain saisin sellaisen napakan aloituspotkun siihen hommaan.
Täytyy pyytää Jiiltä sellaiset rautalangasta väännetyt, kunnon ohjeet sit kun se omilta töiltään kerkee. Nyt sillä on niin paljon hommia, etten viitsi mokomalla asialla sitä vaivata. Näillä mun hommilla ei oo mikään kiire. Tosin kummasti jo pelkkä ajatus uuden värisistä kaappien ovista piristää.

Photobucket

Nyt on pari päivää, siis yötä, aikaa viikonloppuun.
KMSU:lta löytyi, siis jälleen kerran, muutama hyvä grillausohje. Noi vaikuttaa niin hyvälle, että niitä täytyy kokeilla. Siis näitä:

Klikkaa kuvia niin näet ohjeen.1248246285_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


1248246311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


1248246627_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
En millään saa tätä kuvaa linkitettyä. Klikkaa tekstiä.

 

Jälkiruoankin ohje löytyi. Täytyy nyt miettiä teenkö sitä, tai siis tätä:

1248254919_img-d41d8cd98f00b204e9800998eEtsiskelin noista lähikaupoista metallisia grillivartaita, mutta en löytänyt. Puisia oli kyllä monen kokoista ja monen eri firman valmistamia. Niitä täytyy sit ilmeisesti liotella vedessä ennen käyttöä, etteivät heti pala poroksi ? Kuinkahan hyvin ne yleensäkään kestää pidemmän grillaamisen ? Vai pitääkö sitä lähteä vielä huomenna etsiskeleen niitä metallisia versioita ?

Vaikka Jii väittääkin, että ruoanlaitto ei oo hänen heiniään, niin mää en oo samaa mieltä. Grillaaminen onnistuu siltä paljon paremmin kuin multa. Itse asiassa se on mulle oikein syvän helpotuksen huokauksen aihe. Vaikka ruoanlaitosta tykkäänkin, niin grillaamisen nakitan mielelläni jollekin muulle.
Niin ja kunhan taas pääsen (?)  Jiin mökille, niin otan kuvia siitä ihanasta grilli"laavusta" jonka se on  -yllätys, yllätys-  itse tehnyt.
Se siis ON hieno !
Itse asiassa upea ! Jos sillä ei olis mielenkiintoa grillaamiseen, niin miks se olis tehnyt niin viimeisen päälle hienon grillin ? Kysyn vaan.

 

 

Hyvää keskiviikkoa !

 

Photobucket