Kaikesta huolimatta otan vähän railakkaamman ja "rytmikkäämmän" plokkausaloituksen tälle viikolle. Juu, juu, mikääs se rytmimuna onkaan ?

         


Ja sit asiaan.
Nyt se sitten meinaan myrkyn lykkäs ! Se hammassilta irtos kokonaan. Sain kumminkin äsken tilattua erikoishammaslääkärin, mutta se on vasta 4.8.2009 eli ens tiistaina. Tosin se hammashoitaja sanoi, että hän ilmoittaa mahdollisesta peruutusajasta heti kun sellainen tulee. Mulla kun on niin lyhyt matka tohon hammaslääkäriin, että kipaisen sinne viidessä minuutissa.

Sain kyllä ajan normihammaslääkärillekin, mutta sekin on vasta perjantaina. Jos se saisi ton sillan pysyyn paikoillaan ees ens viikkoon asti. Kamalaa kun ei pysty enää oikein puhuunkaan mitään saati sitten syömään. Niin ja puhumattakaan vielä tärkeemmistä toiminnoista. Kuten esimerkiksi suutelemisesta.

Photobucket


Nyyh ja kuinkahan käy ens viikonlopun mökille menon, ravustuksen ja kahden hengen "rapukestien" ?

Photobucket

No, nyt täytyy vaan ajatella, että se normihammaslääkäri saa tän hammassillan niin hyvin kiinnitettyä, että se pysyy ens viikkoon asti. Sen on pakko pysyä !

Sit kun se oikea "siltainsinööri Jaatinen" saa sen kunnolla kiinnitettyä, niin mun on lähdettävä Vantaalle. Äiti soitti eilen ja itki taas koko ajan, kun se on niin yksinäinen siellä. Sillä on kaikenlaista huolta siitä talosta ja ne asiat saa ihan tolkuttomat mittasuhteet kun se pohtii ja muhkii niitä itsekseen päivät pitkät.

Aattelin pyytää Jiin sinne ees käymään, jotta se saa kartottaa ne kaikki hommat mitkä täytyy hoitaa ennen talvee. Se mies varmaan osaa ja haluaakin auttaa ja sillä on homma hanskassa, eikä hanskat oo taatusti hukassa.
BTW: Kai te muuten tiedätte minkä talon päätylaudoitus tää on ? Se siis tehtiin viime kesänä.

Noooo, kyllä tästäkin taas selvitään. Oikein hyvää viikkoa toivottaa hän !

         

Photobucket