Photobucket

 

Väsyttää ! Ja sim maan perusteellisesti !
Tänään olis pyykkipäivä. Siivoominenkin pitäis aloittaa, ettei huomenna vallan nikelly töihin. Aattelin keittää kunnon hernekeittoo. Hervannassa on toripäivät tiistaisin ja perjantaisin ja siellä on yleensä sellainen lihajalosteiden myyjä jolla on ihan ekstrahyviä palvattuja potkia. Ja hernekeittoonhan kuuluu savupotka. Täytyy vaan tänään muistaa laittaa herneet likoon.

Eilen jäi iltalenkki tekemättä kun söin päivällä mustaamakkaraa liikaa ja maha tuli sellaisesta määrästä ihan ihmeellisen tuntuiseksi. Oudokseltaan tietysti kun en oo pitkään aikaan syönyt mitään sellaista raskasta. Vieläkin on vähän ontto olo. Plurp ! No, nyt on mustamakkarakiintiö täynnä vähäksi aikaa.


Photobucket


Täytyisköhän sitä tehdä tänään lenkki päivällä ja illalla ? Päivällä vois käydä tossa Turtolan Citymarketissa Kodin Anttilassa. Vai Kodin Ykkönenkö se on ? Käyn katsomassa löytyisikö sieltä niitä metallisia grillivartaita. Ne pelittäis sitten vuodesta toiseen.
No on mulla nyt niitä puisia vartaita. Sininen Siskoni on niillä pärjännyt, niin mää sit uskallan niitä kokeilla eli kyllä viikonloppuna grillataan oli vartaat sitten puisia tai metallisia.
Tänään ilmakin suosisi päivälenkkiä. Aamulla oli ihan pilvistä, mutta nyt pilkistää jo aurinko ja mittari näyttää +18 astetta.
Niin joo ! Kenkäkaupan kierrän kaukaa !


1248335786_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Muhun on iskenyt joku kummallinen kesävimma. Sen lisäksi, että haluan mökkeillä, mökkeillä ja mökkeillä, niin haluaisin ehtiä vielä tänä kesänä vaikka minne:
Ravintola Laivalla en oo käynyt ja sinne olis hieno päästä, asuntomessuille olis kiva mennä kun ei Valkeakoskelle oo kovin pitkä matka ja Pyynikin Kesäteatteriinkin vois vielä saada lippuja peruutuspaikoille.

Rönnvikin viinitilalle vois poiketa pitkästä aikaa. Se on Pälkäneellä eli perin tutulla seudulla. Teiskoonkaan ei oo pitkä matka. Siellä olis kanssa viinitila ja tietysti Maisansalo. Juu ja jo matkan varrella Rustholli.
Eli siis nää mun "matkakohteeni" olis kaikki tässä lähiympäristössä. Semmosia päiväreissuja. Niin ja jostain syystä sellaisia ruoka- ja juomapainotteisia.

Tuntuu siltä, että oon nukkunut Ruususen unta viimeiset pari vuotta ja nyt oon herännyt uudestaan eloon. Tai niin kuin pikkusisko asian kiteytti: "Nyt oot taas niin kun se entinen Anne !"

Epäilen, että painon putoomisella ja pyöräilyllä on vahvasti osuutta asiaan. Kun kunto paranee fyysisesti niin mielikin piristyy.


Photobucket