taas armaan nähdä siell saan......

Siis pihlajahan se ton laulun alkuperäinen puu on, mutta nyt täytyi vähän sovittaa sanoja. Täällä nimittäin kukkii hevoskastanja. Se on kuulkaa vallan upean näköinen. Valtavan iso puu ja täynnään isoja kukkia.

Jos et oo koskaan nähnyt hevoskastanjan kukkaa niin tällainen se on:

1244705808_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244615567_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tässä on ton hevoskastanjan kukka lähempää.
(Kuva lisätty 10.6.2009.)


Kukinto on aika iso, veikkaisin, että n. 15cm korkee ja se kasvaa just tollai ylväästi pystypäin niin kuin tossa kuvassakin.
Jouduin lainaan ton ylimmäisen kuvan kun ei tälle koneelle voi ladata ton mun kameran kuvanpurkuohjelmaa. Laitan sit lisäkuvia kotona.

Eilinen meni asioita hoitaessa. Olikin sitten sen miljoona asiaa hoidettavana. Jo pelkästään "virallisten" asioitten hoitoon meni jotakuinkin 5 tuntia, kun oli pankkiasioitakin monennäköisiä. Sen lisäksi käytiin Plantagenissa tua toisella puolen Vantaata, Eurokankaassa vähän samalla suunnalla, Dna-kaupassa Tikkurilassa, Korsossa KENKÄkaupassa, luontaistuotekaupassa ja ruokakaupassa, jne.

Kyllä oltiin ihan raatoja sen reissun jälkeen enkä jaksanut oikeestaan laittaa tikkua ristiin koko illan aikana, jos ei ruoan tekemistä oteta huomioon. En ees tiskannut.

Tänään pitäis leipoa siskon miehelle sämpylöitä. Tiitus sairastaa vaikeeta munuaisen vajaatoimintaa ja diabetesta ja sillä on todella tarkka ruokavalio. Lupasin pitää sen "leivässä" kun ei meidän Hilmalla (vanhempi siskoni, joka asuu Haminassa)  oo aikaa leipoo ja sillä on taas niin paha allergia käsissään, että kertakäyttökäsineitten pitäminenkin on mahdotonta. Kunhan näkisitte ne kädet, niin ajattelisitte, että miten niillä yleensäkään voi tehdä mitään, kun ne on ihan sellaisia pieniä haavaumia täynnä ja sen lisäksi ihan ruvella. Niin kuin nytkin.

Siinä on sellainen nainen joka on koko ikänsä ollut kamalan kosketusallerginen, lisäksi sillä on astmaa ja jonkinasteinen keliakiakin (?) ja psoriasis.

Heh !
Ja jottei mun aikani vaan kävis täällä pitkäksi, niin otin noi rakkaat ompelukoneenikin mukaan. Olis niin paljon korjattavia ja muodistettavia vaatteita ja otin omianikin mukaan, jos ne tulis entrattua paremmin täällä.
(Kun mulla on viis virkaa ja kuus nälkää, niin niihin "virkoihinhan" kuuluu pukineidenvalmistajan ja vaatturin virkakin.
)

Siinä ne eiliset kuulumiset sit varmaan olikin. Nyt täytyy alkaa puuhasteleen jotain.


Toivottelen teitille oikein hyvää torstaita !


Photobucket