Ekaa kertaa mun kohdalle osuu se, ettei junat kulje.
Olin kyllä ihan ajoissa asemalla, jo klo: 6.45, mutta junaa vaan ei kuulunut eikä näkynyt. Sitten ilmoitettiin, että Toijalan paikkeilla oli (on ?) joku ratarikko, eikä oo tietoo koska seuraava juna lähtee. Vaihdoin sitten lippuni klo: 11.07 lähtevään junaan. Mullahan ei oo kiire minnekään, joudan hyvin meneen myöhemminkin. Siitä hyvästä kun kerroin sille lipunmyyntivirkailijalle, ettei mulla oo kiire, niin sain kahvi+pullalipun aseman kahvilaan.

VR kyllä lupasi korvaavia bussikuljetuksia, mutta ei niitä vielä siihen mennessä näkynyt kun mää lähdin asemalta n. klo: 8.15. Ei kai ne niitä tuulesta tempase, meneehän siinä oma aikansa ennen kuin löytää joltain liikennöitsijältä vapaita busseja JA kuskeja.
Sinne rautatieasemalle jäi ainakin 60-70 ihmistä, jos ei enemmänkin, odottaan busseja. Osa oli tosi kiukkusia, siinä porukassa oli varmaan paljon niitä jotka oli menossa töihin. Toivottavasti ne on nyt jo päässeet liikkeelle.

Mää lähden puolen tunnin päästä takaisin rautatieasemalle. Pitäkää nyt peukkuja, että se ratavaurio on saatu jo korjattua. Ajattelin kyllä soittaa sinne asemalle ennen kuin lähden kotoo. Juu ja meenkin sit ajoissa, että saan sen kahvin ja pullan.

 

Photobucket