Photobucket


Joo. En lähtenytkään tänä aamuna, lähden iltapäivällä tai huomenaamuna. Poitsu ei meekään kaverilleen viikonlopuksi, niin mää voin olla Vantaalla viikonlopunkin. Kotiudun sitten ens viikolla.
Jostain syystä mua ahdistaa ja hermostuttaa nyt ihan hirveesti ! Mieluummin olisin täällä kotona vaan ja puuhailisin näitä kotihommia, pyöräilisin, yms. Alkaa ilmeisesti voimat loppuun tästä akasta.

No kunhan nyt taas viikon verran jaksan siellä, niin sitten tulee ainakin kolmen viikon tauko Vantaalla käymiseen. Ens viikon perjantaina on lääkäri eli 26.6. joten torstaina on viimeistään tultava kotio, todennäköisesti tuun jo keskiviikkona, että en oo sitten ihan kuin kuraan kuollut kuttu kun meen lääkäriin.

Sitten alankin oikein kunnolla suunnitteleen niitä juhlia.
Eilen tein musiikkitietovisan hahmotelmaa. Täytyy vaan päättää otanko aiheeksi jonkun tietyn vuosikymmenen vai sekaisin eri vuosikymmeniä ?
Suurin osa juhlijoista on kuitenkin keski-ikäistä porukkaa joka ei ihan näistä viimeisimmistä suomihiteistä tiedä mitään. Kai ?
Yhteislauluvihko on jo valmiina kolmen vuoden takaisista juhlista. Silloin siitä ei laulettu kuin yksi laulu. Jos nyt laulettais vähän useempi.
Muutakin ohjelmaa on varmaan tiedossa. Seremoniamestarina toimii mun pikkuveljeni, juu ja
varmaan vaimonsakin on siinä mukana, joten se homma on hanskassa.
Niin kai sitä jotain pelejäkin vois pelata, pääasia on ettei tulis niitä sellaisia vaivaantuneen oloisia taukoja. Oliskoos jotain helppoja seuraleikki- tai kilpailuehdotuksia ? Otetaan kiitollisuudella vastaan.

Joopa joo. Kai tässä tarttis ruveta jotain tekeenkin. Asioille täytyy ainakin lähtee. Som moro !

Photobucket