Photobucket


Eilinenkin meni taas suit, sait sukkelaan. Mihin ihmeeseen toi aika kuluu niin äkkiä ?
Kaikenlaista tuli touhuttua niin kuin jo eilisessä postauksessa kerroin. Leivoin niitä sämpylöitä paria laatua, samoin pullaa ja tein pannarin. Sit laitoin äitelle ruuan.

Välillä sit ravasin ympäri Vantaata, tai siis täältä Katriinan sairaalaan ja takaisin pariinkin kertaan, kaupoilla yms. Vein äidin sinne Katariinaan ja kävin sitten hakemassa pois. Äiti on aina siellä niin kauan, 2-3 tuntia, etten mää jaksa siellä istuskella ja varrota sitä.
Kilometrejä siitäkin ajelemisesta kertyi n. 70-80 km. Se Katriinan sairaala kun ei oo ihan tossa kulman takana vaikka Vantaalla onkin.
Sinne kun ajelee niin aattelee olevansa ihan maalla ja tiekin on sellaista "nimismiehen kiharaa".

Tänään pitäis sit ommella. Eilen jo vähän aloittelin. Laitankin tähän listan niin muistan sit paremmin. Täytyy

  • vaihtaa ulkoilupuvun takkiin vetoketju,   tehty
  • tehdä ainakin kahdesta paidasta lyhythihaisia,   tehty
  • pienentää (kaventaa) äidin kolmet pitkät housut,   tehty
  • kaventaa kolme omaa puseroo kun ovat jo vähän liian leveitä   tehty
  • pienentää parit sortsit   toiset pienennetty

Lisäys klo: 18.02.

Voi halvattu mikä lista ! No, eiköhän se siitä.Eilen tuli sitten se mun Elloksen paketti. Niinhän siinä kävi niin kuin vähän uumoilinkin. Niistä farkuista, joita oli siis kolmet, oli kahdet liian isot ja kolmannet sellaiset lantiomalliset joita en voi sietää. No, mulla oli sellaisia nuorena likkana, mutta nyt on toi kroppa "vähän" muuttunut niistä ajoista, eikä sellaiset istu enää mitenkään päin. Sit siellä oli tällainen tunika jonka mallista ja kuosista tykkään ihan hirveesti.

1244186561_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se on ihan siinä ja siinä onko se liian nafti, mutta sit jos vielä muutaman kilon laihdun, niin se on ihan sopiva. Tai siis määhän laihdun vielä kaksiKYMMENTÄ kiloa !

Kengät onkin ihan sopivat. Niistä laitan kuvan kunhan pääsen kotio. Tykkään mallista, mutta korkolaput menee heti vaihtoon. Mää en ymmärrä miksi muoti on nyt sellainen, että korkojen täytyy kopista mahdollisimman paljon. Noissakin kengissä on sellaiset kovaa muovia olevat korot jotka pitää hirveen metelin kun niillä kävelee. Yäk !

Nyt mulla on mennyt melkein 3 tuntia tän postauksen kirjoittamiseen, kun oon välillä puuhastellut kaikkea muuta ja kone on taas tooooosi hidas. Pääasia kumminkin, että toimii.

Sitten vaan toivottelen kaikille hyvää perjantaita


Photobucket