Hui ! Taas se viikko meni. Mihin se oikein hukkui ? ? ?

Mää en oo oikeestaan saanut mitään aikaiseksi koko viikolla. Pyykkiä pesin monta koneellista toissapäivänä ja eilen väsäsin kutsukortteja. "Leikkaa ja liimaa" - vaihe on menossa, siis tekstin.
Ravasin pyörälläkin edes takas pitkin Hervantaa. Kävin morjestamassa Poitsua sen työpaikalla, sit kirjastossa ja hakemassa Taaville ruokaa varastoon ens viikkoa varten. Sillä matkalla löysin kännykän pyörätieltä ja toimitin sen oikeelle omistajalleen, sellaiselle 10 vuotiaalle pojalle.

Sit vein yhden kutsukortin perille ja kastuin ihan totaalisesti kotimatkalla vaikkei matkaa ollut kuin 150 metriä. Eilen oli ilma niin kuin Alatalon biisistä suoraan: "Aurinko paistaa ja vettä sattaa...". Onpahan pitkään ollut kesät samanlaisia kun toi biisi on tehty jo vuonna 1981.

Nettiostoksillakin kävin. Tilasin neljät kengät, löytyy ton linkin takaa ja löytyy sieltä muutama muukin pari, kaksi tunikaa ja kolmet farkut. Onpahan sovittamisen varaa, toivottavasti niistä löytyy ees joku sopivakin ostos.

Photobucket

 

Tänään pitäisi jatkaa korttien väsäämistä, että ne sais kuun vaihteessa postiin. Eivät sitten ainakaan jää viime tippaan. Kesäaika tuppaa oleen sellaista, että ihmiset liikkuu paljon ja siks vieraat täytyy "varata".
Pitemmittä puheitta


Oikein mukavata perjantaita !

1243569391_img-d41d8cd98f00b204e9800998e