Viikasin tossa ne eilen pesemäni pyykit ja siivosin Poitsun huonetta. Siirsin sieltä yhden kissojen nojatuolin parvekkeelle kun ne on vallan makoilleet siellä, siis parvekkeella. Nyt niillä on siellä kaks nojatuolia, semmonen iso kori ja pöydällä pehmee peti. Kyllä niitten kelpaa.

Nyt ei sitten enää huvitakaan mikään. Itse asiassa väsyttää ihan hirveesti. Oon yrittänyt sitä kutsurunoakin väkertää, mutta en oo oikein tyytyväinen siihen vielä. Jonkinmoisen rungon oon jo saanut aikaiseksi. Eilen tein 10 kutsukorttia, enää ei oo jäljellä kuin 7. Kaipa ne siitä pikkuhiljaa valmistuu.

Apteekissa täytyis käydä, samalla sitä vois tehdä pienen pyörälenkin. Ihan pienen vaan, mutta ees sen verran, että sais vähän enemmän tuntumaa pyöräilyyn. On se ihme juttu, kun täytyy harjoitella sellaista asiaa jonka luuli sujuvan kuin vettä vaan. Tosin mullahan on nyt käytössä mutsin pyörä, oma kun on yhden kaverin varastossa. Sillä omalla pyörällä ajaminen olisikin paljon helpompaa.

Huomenna sitten lähden taas Vantaalle. Varasin tossa junalipunkin jo klo: 17.07 Tampereelta Helsinkiin lähtevään junaan.

Ja nyt menee keitteleen toiset aamukahvit hän ! Hyvää lauantaita vaan ja hyvää vapun jälkeistä aikaa !


Photobucket