Piti jo eilen aamulla päivittää, mutta eihän täällä suostunut netti toimiin.
Lähdin kotoo jo klo: 6.20  (heräsin klo: 5.10) ja kun olin matkustanut bussilla, junalla, junalla ja bussilla niin olin perillä klo: 9.25. Siis täällä äitellä.

Mitään ihmeellistä en oo vielä ehtinyt tekeen. Eilen olin tosi väsynyt kun oli henkisesti niin raskas päivä. Mitään ei oikein pystynyt tekeen. Eilen oli nimittäin Jahvetin hoitoneuvottelu ja se oli aika rankkaa ja toivotonta tekstiä. Kirjoittelen siitä sitten myöhemmin tarkemmin.
Tosin illalla kävin tuolta tietyön montusta hakemassa 50 isoa kiveä (tai siis noin 3 nyrkin kokoisia), jotta saan reunustettua sen uuden kukkapenkin. En aio siihen mitään kummosempia reunuskiviä laittaa, kun tää talo menee kuitenkin myyntiin.

Tänä aamuna heräsin jo ennen 6:ta ja menin ulkohommiin jo seitsemän aikaan. Siellä puuhastelin vähän toista tuntia, mutta sitten täytyi lopettaa kun aloin oleen niin märkä, että kengätkin lotisi. Koko aamun meinaan satoi vettä. No, se ei oo mua ennenkään haitannut, mutta kun ei ollut vaihtolenkkareita.

Sit käväisin bussilla kaupoilla ja laitoin ruokaa. Saunakin on jo lämmitetty. Nyt meen katseleen tonne autotalliin ja sopeutuun ajatukseen, että siellä pitäisi alkaa siivoon.

Uuden kukkapenkin alueen aion vielä tänään merkitä.

Hyvää tiistaita kaikille !

Photobucket