Photobucket


Ja taitaa tulla kesä !
Aivan ihana ilma tuolla ulkona; aurinko paistaa ja mittari näyttää jo +10 varjossa. Tänään taitaa iskee noi pihahommat, kun tässä on väkerretty 2 päivää noiden Jahvetin papereiden kanssa ja YKSI kirjahyllyn laatikollinen on vasta siivottu.

Ulkona odottaa toisen ison kukkapenkin siivoominen. Toisen siivosin jo päälisin puolin eli annoin vähän tekohengitystä. Toinen on jo ihan sammaloitunut eli kyllä siinä hommia riittää. Sit täytyy aloittaa peräkärrynkin siivoominen tai siis oikeestaan tyhjentäminen. Eipä ne työt tekevältä lopu.

Eilen käytiin vähän asioilla; pankissa ja kaupoilla. Kävin katsomassa yksiä kenkiäkin. Aivan ihanat ! Tosin en raskinut ostaa, kun täytyis vähän yrittää säästää niihin synttärijuhliin.
Sit tuli vähän leivottua ja tehtyä äitelle lukunuttua. Oon edistynyt siinä aikas hyvin kun sitä on nyt n. 40cm neulottuna.

Tietyötkin lähenee uhkaavasti. Tohon tien reunaanhan tehdään pyörätie ja jännityksellä nyt ootellaan, että vedetäänkö toi äiten komee kuusiaita matalaks. Se kuusiaita on noin 30-40 metriä pitkä. Aikamoisen aakeeta laakeeta tulee toi näkymä oleen jos kuusiaita lähtee. Onneks tonne kadun puolelle ei oo sellaisia ikkunoita joista näkee suoraan sisälle.

Kaikenlaisia kuvia laitan kunhan kotiudun. Osan niistä laitan salasanaiseen blogiini. Niitä pääset katsomaan, eli saat salasanan sähköpostiisi, jos olet blogini vakikävijä ja "tunnen" sinut (blogisi).

Oikein aurinkoista perjantaita toivottaa hän !

Photobucket