Tän päivän 3. postaus.

 

Sirpa kirjoitti 26.04.2009 - 09:09
Kovasti voimia!

Kiitos Sirpa. Niitä kyllä tässä tarvitaankin.
sininen sisko kirjoitti 26.04.2009 - 09:48
Huhhuh, onhan tuossa kertomusta kerrakseen :( Ihania kyllä nuo Katriinan hoitajat. Jotkut jaksaa ottaa huomioon kaiken kiireen keskellä omaisetkin. Voimia voimia teille vaan toivotan!
Vaan aurinko paistaa ihanasti taas! Tällä hetkellä terassilla 17,1 astetta ja lämpenee vaan :) Hyvä haravointi-ilma, mutta älä ittees ihan läkähdytä :)
Ehtoolla sitten TTK! =D

Ninkus tiedät, niin kyllä tuo kertomus vielä jatkuu. Jatkan sitä kunhan nyt kerkeen kirjoittaa.
Ne hoitajat on vallan ihania siellä Katriinassa. Jahvetti onkin taas siellä, samassa huoneessakin. Se siirrettiin eilen Peijaksesta. Saas nähdä kauanko se on siellä.
Tais ne lämpöset ilmat hävitä täksi viikoksi ? Katsos kun on vappu tulossa =).

Papu kirjoitti 26.04.2009 - 10:09
Kaunista sunnuntaita sinne etelään! Ei ole hyvä tilanne Jahvetilla ei :( Mutta illalla katotaan tanssia!

Jahvetin tilanne muuttuu melkein päivittäin, mutta tajuihinsa se ei oo tullut vieläkään ja siitä aivoverenvuodosta tuli maanantaina 6 viikkoa.
Tanssitkin jo tanssittiin =). Mää en oo oikein saanut makuani tän vuoden tanssijoihin. Niissä ei oo yhtäkään josta tykkäisin sillai kun esim. parilla viime kaudella.

liskosisko kirjoitti 26.04.2009 - 13:16
hyvä kun alkaa asiat saada nimen. äitisi on varmasti helpottunut kun tietää asioiden tolan oikeesti. vaikka tieto olisi kuinka surullinen se on kuitenkin tieto jonka pohjalta suunnistetaan eteenpäin.
kahmaisen teidät molemmat syliin ja halaan voimaksenne.

Äiti on hirveen itkuinen, eikä se oikein jaksa tehdäkään mitään. Tai ei sillai kun ennen. Mää yritän nyt täältä käsin hoidella asioita. Mietin jo, että lähden jo ens sunnuntaina takaisin. Ei ne hommat oikeen täältä käsin edisty.
Mulle se Jahvetin tilanne ei oikeestaan ollut mikään yllätys. Oon jotenkin koko ajan miettinyt, että se verenvuoto oli niin massiivinen, että se sai pahaa jälkeä aikaiseksi.

Kiitokset halauksista, kyllä ne voimia antavat näin ilman kautta lähetettyinäkin.
joulutar kirjoitti 26.04.2009 - 14:10
Tosi rankka tilanne. Haluan lähettää jaksamista ja voimia erityisesti äidillesi. Mitenkä ilman sinua jaksaisikaan..? Kauniit päivät saavat sentään mielen iloiseksi!

Kiitokset jaksamisista ja voimista.
Onhan se rankkaa ja äitihän niitä voimia tarvitseekin onhan se jo sen verran vanhempi ihminen.
Kaipa joku muu ne asiat sitten hoitaisi ? Mene ja tiedä ? ! ? ! ?

Jana kirjoitti 26.04.2009 - 14:29
Paljon voimia sinulle ja äidillesi!! <3

Kiitos paljon Jana !
Kristiina kirjoitti 26.04.2009 - 22:31
Rankkaa on, tiedän tilanteen kun seurasin isäni taistelua hänen saadessaan aivo- ja sydäninfarktin 2000-luvun alkupuolella. Hän kylläkin toipui muutamassa kuukaudessa kävelykuntoon, muttei pystynyt enää kotona asumaan. Saimme vielä yhteisen yhden vuoden, jonka aikana kävimme kaikki asiat läpi. Taistelin silloin yksin vanhainkodin lääkärin kanssa ettei häntä voi laittaa asumaan yksin ja voitin sen taistelun. Lääkäri sanoi hänen kyllä selviävän ja noin viikko meni kun hän sai viimeisen infarktinsa.
Voisinpa olla siellä tai tehdä jotain. Tarvitsetko apua? Pidä huolta myös itsestäsi. ISO HALI, ihan niinkuin teletapitkin sanoisivat. : )

Sullakin on sitten kokemuksia samankaltaisesta tilanteesta. Hyvä kuitenkin, että saitte käytyä kaikki asiat selviksi.
Nykyään on ihan mahdotonta saada sellaista sairaanhoitoa kuin haluaisi. Ei sitä saa itselleen saatika sitten omaisilleen muuten kuin suurella rahalla.
Mää en oikein osaa sanoa minkälaista apua tarvitsisin. Ilmoitan heti jos tulee esim. jotain kysyttävää.
Kyllä mää pärjään. Toivottavasti. Nyt ei paranis päänupin prakata.

tiinuli kirjoitti 29.04.2009 - 04:38
Voi kurja! En ole jaksanut blogeja viime aikoina seurata, ja nyt pistäydyin katsomassa kuulumisia. Sitkeä sissi on tuo teidän Jahvettinne! Voimia ja tsemppiä teille kaikille!!!

Äiten takia toivon, että Jahvetti selviäisi edes jonkinlaiseen kuntoon. Edes siksi aikaa, että äiti saisi sen kanssa vielä jutella.
Kiitos voimista ja tsempeistä.