Hyvää torstaita sullekin !

Äkkiä tää viikko on kulunut tässä palautuessa. Kotihommia oon yrittänyt tehdä edes vähäsen; siivoskellut ja pessyt pyykkiä.
Niin kuin jo mainitsin, niin ens maanantaina lähden taas Vantaalle. Äitellä on kaks lääkärinaikaa ens viikolle ja meen niihin sen mukaan, ettei se joutuis jännittään ihan hirveesti. Tosin tiedänhän mää, että se jännittää, mutta jos mun läsnäoloni edes vähän helpottais sitä sen olotilaa.

Jotenkin täytyis itseäänkin piristää ja keksinkin hyvän jutun joka ei maksa mitään. Ilmoittauduin Positiivareiden juhlaseminaariin joka pidetään Helsingissä, hotelli Presidentin auditoriossa, viikon päästä. Kerrankin osun samaan aikaan suurin piirtein samalle paikkakunnalle kuin Positiivareiden tilaisuuskin. Oon monta kertaa haikaillut niiden tilaisuuksien perään, mutta kun ne on olleet aina sen verran kaukana, että matkoihin olis mennyt liikaa rahaa tähän meikäläisen budjettiin nähden.
Nyt sitten pääsen tällaiseen tilaisuuteen:


Tunne itsesi, ymmärrä muita
JUHLASEMINAARI

Positiivarit tarjoaa aamiaisvieraille innostavan, viihdyttävän ja elämyksellisen illan, jossa julkistetaan ”Nykyajan Jumalatar – tunne itsesi, ymmärrä muita” -kirja.

Paikka: Hotelli Presidentin auditorio, Helsinki
Päivämäärä: Torstai 23.4 klo18-21

Estradilla

•  Kirjailija Tom Lundberg
•  Taitoluistelija Kiira Korpi
•  Koulutuspäällikkö Mervi Wennerstrand
•  Kokki-Jussi

Tilaisuuden juontaa Vuoden Positiivisin Pomo 2007,
toimitusjohtaja Pirjo Honkanen.
Taiteilijavieraana Raija Kautonen
.

Paikkoja vapaana niin kauan kuin linkki toimii.

 

TTK - postaukset on jääneet vallan taka-alalle ja todennäköisesti jäävät vastaisuudessakin. Mulla on jo kaksi postausta rästissä, enkä millään jaksa niitä enää alkaa väsäämään. Muutaman päivän päästä tulee jo kolmaskin. Tässä on ollut sen verran muuta ajateltavaa, että en aio ottaa niistä mitään paineita. Tosin koskaan ei pidä sanoa ei koskaan.
Viime sunnuntain tansseista kommentoin sen verran, että mun mielestäni oli suunnaton vääryys se, että Miia ja Vesa putos. Ne kuitenkin tanssi hyvin. Tosin vähän tuli sellainen olo, että tunne puuttui.
Tällä kaudella on ollut erikoista se, että loppusakki on sitten niin sekalaista seurakuntaa kuin vain olla ja voi. Sieltä ei nouse esiin oikeestaan yhtäkään sellaista ylitse muiden olevaa paria. No, onhan Rosa ja Sami pärjänneet hyvin jos ei oteta huomioon sitä viime sunnuntaista cha chaata.

1239873599_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Nyt hyökkään taas pyykkivuoren kimppuun. En voi pestä kuin koneellisen tai kaksi per päivä, kun tota kuivatustilaa on niin nirkosesti. Viritin parvekkeellekin pyykkinarut, jotta saisin
kerralla vähän enemmän pyykkiä kuivuun.

Mitäs muuta ohjelmaa on tälle päivälle ?
Taaville täytyy hakea ruokaa eläinlääkäriltä. Kameran otan mukaani josko näkisin
jossain matkan varrella niitä leskenlehtiä tai peräti sinivuokkoja. Niin mää en oo vielä tänä keväänä nähnyt täällä ees leskenlehtiä. Vantaalla niitä kyllä näin.

Viivi, The Auringonpalvoja.

1239873959_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Photobucket