Kyllä on ollut hieno ilma tanään ! Tällaista keliä vaan lisää ! Oli niin hienoa kun sai lähteä paitahihasillaan kaupoille, eikä tarvinnut laittaa minkäänlaista palttoota päälle.

Tänään on tullut pikkuisen puuhasteltua. Heräsin aikaisin ja tein heti aamukahvin jälkeen karjalanpaistin uuniin hautuun. Sitten pilkoin kasvikset ja muut pilpehöörit jänispataan. Sen jälkeen tein mansikkapiirakan.

Sitten täytyikin lähteä pankkiin ja ruokakaupoille. Samalla reissulla kävin ostamassa laukkukaupasta laukun. Oon kuolannut sitä laukkua jo monta päivää ja nyt kävin ostamassa sen pois kun se ihan selvästi halus mun kainalooni. Niin ja mullahan ei oo just sellaista vielä, vaikka muunlaisia onkin parisenkymmentä.
Laitan siitä uudesta kuvan, jahka kotiudun. Mikä tapahtunee ens tiistaina. Sitten istunkin koneella useemman päivän, että saan postaukset ajan tasalle.

Photobucket

Kauppareissun jälkeen jatkui puuhastelut; tein omenapiirakan, katkarapu-tonnikalapiirakan ja munariisipasteijoita. Siinähän sitä on tälle päivälle ollut touhua. Paljon enempää en sitten jaksakaan.

Jahvetin kunto on säilynyt ennallaan, ei muutoksia parempaan. Alkuviikosta sillä oli keuhkokuume, mutta nyt se ollaan saatu kuriin. Paljon muutakin Jahvetin ympärillä on tapahtunut, postailen niistä jahka kerkeen.


Hyvää ja varsinkin aurinkoista viikonloppua kaikille !

Photobucket