Kirjoittelin jo omat kommenttini. Tuomareiden kommentit kirjoittelen pikku hiljaa. Jotenkin nyt iski TTK-postausuupumus.

Susanna Rahkamon kommentteja en kirjoittele edelleenkään, se nainen pilasi pysyvästi maineensa mun silmissäni, varsinkin kun ei sen anteeksipyyntö ollut mikään anteeksipyyntö:

 

Photobucket

Pari n:o 2
Mato Valtonen & Janica Mattsson

paso doble


Mato on niin ihana, vaikka vähän lampsimiseksihan sen paso doble menikin. Toi asenne on vaan niin hyvä; mennään eikä meinata ! Vaikkei tää ollutkaan Madon paras esitys, niin äänestin silti.

Pisteet:

5   +   5   +   5   +   6    =   21


Photobucket

Pari n:o 1
Satu Tuomisto & Janne Talasma
quickstep


No nyt Satu onnistui ! Tätä on meinaan odotettukin. Quikstep meni oikeella tunteella, sellaisella iloittelevalla niin kuin pitääkin. Tanssi oli muutenkin helppoa katseltavaa ja se kulki hyvin.

Pisteet:

8   +   8   +   8   +   8    =   32


Photobucket

Pari n:o 4
Bettina Sågbom & Jani Rasimus
paso doble


Auts mikä mustelma !
Tästä en tykännyt. Bettinan polvet oli  koukussa suurimman osan aikaa ja se teki tanssista jotenkin omituisen näköistä. Pienenä sivuhuomautuksena: pukukin oli aivan kaamea. Siinä ei ollut sellaista tulista tyylikkyyttä niin kuin muiden paso doblea tanssineiden puvuissa.

Pisteet:

5   +   5   +   4   +   4    =   18


Photobucket

Pari n:o 3
Wilson Kirwa & Susa Matson
quickstep


Wilson alkaa tosissaan oppia askeleet, ei oo oppi mennyt hukkaan ja asenne on niin kohdallaan. Se osaa iloita pienimmästäkin asiasta, ihan niin kuin pitääkin. Ihan sitä quickstepin notkeutta ei sen tanssista löytynyt, mutta mitäs me pienistä.

Pisteet:

7   +   6   +   6   +   6    =   25

 

Photobucket

Pari n:o 6
Rosa Meriläinen & Sami Helenius
paso doble


Upea esitys jälleen kerran. Tää suoritus meni ihan nappiin tunnelmaltaan. Nyt oli onnistuttu pukuvalinnassakin; jalat ei näkyneet niin paljon, että sekään olisi häirinnyt niin kuin jivessa. Jotenkin Rosalle ei vaan sovi lyhythelmaiset asut.

Pisteet:

9   +   9   +   9   +   9    =   36


Photobucket

Pari n:o 9
Pirkko Mannola & Mika Jauhiainen
quickstep


Tästä esityksestä mää en erityisemmin välittänyt, vaikkei se huonosti mennytkään. Jotenkin se koreografia keskittyi vaan siihen 'juoksemiseen', siinä ei paljon muuta ollutkaan. Se tanssin lopun lattialla pyöriminen ei sopinut mun mielestäni quickstepiin ollenkaan. Se on ennemminkin paso doblen kuvioita.

Pisteet:

7   +   8   +   7   +   8    =   30


Photobucket

Pari n:o 10
Kim Herold & Sanni Siurua
paso doble

Mun mielestäni oli vähän niukkaliikkeinen paso. Siis koreografisesti köyhä, Kim olis pystynyt vähän monimutkaisempaankin. Tossa tanssissa Kim oli liikaa paikoillaan, askeleet oli suurimmaksi osaksi Sannilla.
No, kisassa ei kuitenkaan oo enää kuin kolme miestä jäljellä ja Kim on niistä paras.

Pisteet:

7   +   7   +   6   +   6    =   26


Photobucket

Pari n:o 7
Miia Nuutila & Vesa Anttila
quickstep


Missä mättää, missä mättää, missä mättää ?
Tää oli hyvä quickstep, eihän siitä oo kyse, mutta oon sitä mieltä, että Miia pystyis paljon parempaankin. Mitä se sitten olis, niin siihen en osaa sanoa mitään. Onko vika sitten koreografiassa ? En tiedä.

Pisteet:

8   +   7   +   8   +   7    =   30

 

Photobucket

Pistetilanne:

Rosa ja Sami 36

Satu ja Janne 32

Miia ja Vesa 30

Pirkko ja Mika 30

Kim ja Sanni 26

Wilson ja Susa 25

Mato ja Janica 21
 - 3. pudonnut pari

 

Bettina ja Jani 18


Ensi sunnuntaina kaikki parit tanssii sambaa.

Photobucket