Ja ulkolämpömittari näyttää -11 astetta. Hhrrrrrr.
Näyttää siltäkin, että yöunien pituus on jämähtänyt taas 5-6 tuntiin. Oon jo puoli viiden aikaan niin pirteä, ettei oo mitään syytä jäädä tonne sängynpohjalle makoileen.

vin eilen katsomassa niitä narsisseja ja ovat ne yhä hengissä tai sitten ovat jäätyneet niille sijoilleen. Väri on kuitenkin yhä edelleen vihreä, eikä niiden lehdissä oo mitään tummumista tapahtunut. Eiköös ne olis ainakin jonkin verran mustuneet jos olisivat kokonaan paleltuneet ?

Juttelin äidin kanssa illalla puhelimessa pitkän tovin ja tulin siihen tulokseen, että lähden Vantaalle heti kun saan henkilääkärillä käynnin pois alta. Se on ens keskiviikkona. Jotenkin musta tuntuu, että äiti on siellä nyt jollain tavalla "oman onnensa nojassa".
Siellä kyllä touhuaa niitä ihmisiä:
Jahvetin sisko on täällä Tampereella lääkärinä ja hän hoitaa yhteydenpidon Töölön sairaalaan, Jahvetin lääkäriin. Se on tietysti hyvä asia, mutta se ei ole, että äiti ei oo sitä Jahvetin lääkäriä edes nähnyt, eikä keskustellut sen kanssa tilanteesta ja se asia
on tietysti korjattava mitä pikimmiten.

Jahvetin toinen sisko on ottanut äidin hellään huomaansa omaan kotiinsa, ettei äidin tarvitse olla yksin kotona. Monet lämpimät kiitokset hänelle. Siitä huolimatta äidillä ei ole sitä "tulkkia" jota hän nyt kaipaisi kertoon faktoista ja vastaamaan kysymyksiin. Kaiken lisäksi äidillä on vähän huono kuulo, eikä se kysy "Mitä ?" jos ei kuule, tyytyy vaan arvailemaan itsekseen.

Lisäksi on vielä Jahvetin tytär joka on saanut nyt tosi kovan herätyksen maailmaan, samanlaisen minkä minä sain vuosi sitten, mutta jolle kaikki tällaiset käytännön asiat on ihan hepreaa. Kuinka Jahvetin laskut saadaan maksettua ? Se lääkärintodistuksen kanssa pankkiin meneminen ei ole vanhemmalle ihmiselle mikään jokapäiväinen juttu. Kuka hoitaa Jahvetin muut asiat ? Kuka auttaa äitiä niiden hoitamisessa jne
. ?

Eli minä karautan täältä punaisella ratsulla (InterCity) Vantaalle selvittämään mm. käytännön asioita ja oleen äidin lähellä.
Ja jotta tää ei menis liian helpoksi, niin äidillä on vuositarkastus huhtikuussa ja kaikki siihen liittyvät paperityöt pitää hoitaa, kuljetuspalvelukortti pitää anoa uudelleen, silmänpainetaudin uusintaleikkaukset on edessä jne.
Sit täytyy taas soittaa se vertaansa vailla oleva aviomieskin hommiin. Äidin ja Jahvetin taloa pitäisi taas kopistella vähän sieltä sun täältä.

Jaa laiska töitään lukee ? Niinpä, laiska mikä laiska !


Photobucket

 

Kaiken tuon vastapainoksi sain eilen jutella toista tuntia puhelimessa sen ihanan, ihanan kanssa. Oli niin helpottavaa jaaritella niitä, näitä. Sai ajatuksensa vähäksi aikaa ihan muihin ulottuvuuksiin. Meillä on yhteisiä tuttuja ja ammattialakin on sama eli juteltavaa riittää.

Photobucket

 

Pikkusisko tulee tänään meille viettään leffailtaa. Puolenpäivän aikaan. Poitsu meni eilen illalla ihan sekaisin kun tajus, että joutuu nouseen tänä aamuna jo kymmenen korvissa ja lähteen kauppaan hakeen naposteltavaa.

Photobucket

 

Oikein aurinkoista keskiviikkoa sinulle !

 

 

Liskosiskoseni.
Soitellaan ensi viikolla, kun saan tehtyä siitä Jahvetin tilanteesta jonkinlaisen tilannearvion eli tiedän vähän enemmän.