Aattelin, että tästä tulee ihan vetelä päivä, mutta kummasti vaan oon saanut hommia tehtyä; pessyt pyykkiä, imuroinut ja tiskannut. Yhden paketinkin pakkasin, mutta en saanut sitä vielä lähteen maailmalle. No, onpahan ees pakattu. Ruokaakin pitäisi vielä laittaa, kunhan Poitsu tulee kaupasta.

Mun on kuulkaa alkanut ihan kauheesti pyöriin päässäni toi appelsiinikakku. Miten ihmeessä mää maltan olla tekemättä sitä jo nyt ? Se on niin herkullisen mehevän näköinen, että kuola vaan valuu suupielistä. Mää oon aina ollut heikkona kaikkiin kermahyytelöihin tmv. just kakuissa. Vaniljakiisseli on toinen joka on mun lemppareitani täytekakun täytteenä.

Kun olis sellainen pieni kakkupohjavuoka niin vois tehdä sellaisen harjoittelun harjoitteluversion. Ihan pienen vaan. Tai sit vois tehdä sellaisen jonka vois koota uunipellin kokoisesta pohjasta. Sellaisesta kääretorttulevystä, mutta ton kakun pohjan ohjeella tehdystä.

Nyt taidan mennä huilaan vähäksi aikaa, nyt tuntuu olevan sellainen aika. Toivottavasti en nää siitä kakusta painajaisia.


Hyvää maanantain jatkoa vaan !


Photobucket