Onkoos toi jostain lorusta ?

Nyt on aamukahvit juotu, oikeestaan aikoja sitten, ja aattelin aloittaa sen appelsiinikakun tekemisen. Oikeestaan mää aloitin sen jo eilen, kun tein kakkupohjan. Nyt on sit täytteen vuoro ja tietty se pitäis ihan valmiiksikin saada, ei pelkkää täytettä.
On tää hienoo kun saa jakaa kokemuksia näistä sähellyksistään muitten kanssa. Susikairan Akkakin innostui tekeen juustokakkua kun oikein hehkutin tota KMSU:n appelsiinikakun herkullisuutta. Tai siis niin päättelen kuvasta ja KMSU:n kehuista. Josko tänään voisin sit kertoa miltä se mun mielestäni maistuu. Kermahyytelöt on mun herkkujani ja samoin appelsiinit. Oonkin tässä pähkäillyt, että kerkeeköhän se täyte sinne kakun sisälle ollenkaan vai täytyykö tehdä isompi annos.

Akka väitti, että me ollaan syypäitä siihen hänen juustokakun himoonsa, mutta enhän mää voi sille mitään jos Akka on heikkona herkkuihin ja sillä on huono itsekuri. En ota vastuuta, en. Sitä paitsi oon sitä mieltä, että osasyy on Deen.

Piti mennä illalla ajoissa nukkuun eli jo joskus yhdentoista jälkeen ja olinkin jo menossa, mutta sitten intaannuin kattoon TTK:ta ja siinä meni sitten pari tuntia sujuvasti. Mää oon varmaan ihan hullu kun jaksan katsella sitä kerran toisensa jälkeen. Enkä kyllästy millään. Sitä se tekee kun ei tanssihullu ihminen oo päässyt tansseihin moneen vuoteen.


Parin päivän sisällä on kyselty parissakin eri paikassa, että mitä Taaville kuuluu. Kiitos kysymästä, sille kuuluu hyvää. Kiitos vaan kaikille Taavin puolesta huolehtiville. Kaikki kannustavat ajatukset on hyvin kuultu tuolla yläkerrassa.
Pissaaminen onnistuu hyvin ja se juokin paljon. Se syö vallan niitä omia ruokiaan, joilla on mm. se ominaisuus, että ne janottaa ja sit ne tietysti liuottaa niitä virtsakiviä.



Mitäs muuta tälle päivälle on suunnitteilla ?
No
tänään on ainakin se ryhmä klo: 14.00 ja sinne on pakko mennä. Täytyy suunnitella nää tän päivän hommat niin, että sinne jaksaa lähtee. Oon sitäkin pähkäillyt, että pitäiskö tänään siivota kun huomenna on se kuntotarkastus ? Loppujen lopuksi tulin siihen tulokseen, että en mää niitä oo tänne kutsunut. Siivotkoon itse jos tarve vaatii. Mää siivoon sit vasta lauantaina kun se maistajaisporukka tulee sunnuntaina.

 


Mukavaa pikkulauantaita teitille !

 

Photobucket