Ainakin tällä tietoa pitäis netin taas toimia kunnolla ilman pätkimisiä. Onhan tässä jo useempi päivä kättä väännettykin. Jos huomenna saisin sit niitä kuviakin laitettua.

Kävin päivällä hakemassa Taaville ruokaa ja kyllä nyt sit täytyy jo pikkuhiljaa myöntää, että kevät on ihan pikapuoliin nurkan takana. Monessa kohtaa kävelytietä oli jo lumi sulanut tai sit se oli ihan sellaista möhjöä. Ja aurinko paistoi ihan pilvettömältä taivaalta.
Mää en tiedä kun jossain sääennustuksissa luvattiin niin kamalasti lunta tällä viikolla, alkuviikosta kaiketikin enemmän, mutta ei täällä oo satanut yhtään. No, ei sen puoleen, että mulla sitä niin kova ikävä olisikaan.

Velipoika kyseli multa josko tekisin kakun kaksostyttöjensä 1 vuotisjuhliin toukokuussa ja koska Britan kakku on meidän piireissä kova sana, niin teen suosiolla sellaisen. Koristelen sen vaan jotenkin pikkutyttömäisesti. Saattaa olla, että hankin sellaisen sydänkakkuvuoan ja teen siitä kakusta sydämenmuotoisen.
Tällaisen ruusukoristeen löysin Ullan Unelma-nettikaupasta. Toi koriste on siis
sokerimassaa ja mun mielestäni just sopiva siihen tarkoitukseen eli kahden pikkuprinsessan kakkuun. En mää mitään silkkikukkahärpäkkeitä kakkuun huolisikaan. Kun en huoli niitä mihinkään päin huushollianikaan. Yäk !

No, noiden koristeiden suhteen mun mieleni voi muuttua vielä moneen kertaan ennen toukokuun puoltaväliä.
Hauskaa torstai-iltaa kaikille ! Huomiseen !