tai siis sunshine jos vaan aurinko paistais. Täällä sataa taas oikein kunnolla lunta.
Nukahdin ihan hyvin illalla, tai siis puolenyön jälkeen, mutta sitten heräsin puoli 4, enkä meinannut millään saada nukuttua. Jouduin ottaan kolmannen nukahtamislääkkeen ja nyt on sitten pikkuisen höntti olo. Ei mitenkään pahasti, mutta koko ajan täytyy sillai keskittyä, että saa jotain aikaiseksi.

Sain ne liinat ommeltua illalla ja silitinkin ne heti sitten. Pöytää en vielä kattanut, kun kissathan niiden liinojen päällä olis maannut koko yön. Aamukahvit oon tietysti jo juonut ja hommat aloittanut. Kauppaankin tästä vielä täytyy ponkaista, Hervannan Siwahan on auki JOKA PÄIVÄ klo: 07.00 - 23.00. Eilen jäi vaniljasokeri ostamatta, eikä vaniljakiisseli oo vaniljakiisseli ilman sitä. Enkä tiedä voisinko siihen kiisseliin lisätä sitä Vanhan ajan vaniljakastikejauhetta vaniljasokerin tilalle? Sitä meinaan tuolta kaapista löytyy. Ei kai se juokseta sitä kiisseliä ? Tietääköös kukaan ? KMSU ?

Ohjelmassa seuraa siis appelsiinikakun ja kinuskikakun täyttäminen ja koristeleminen ja lattioiden pyyhkiminen. Matotkin kuivui jo, niin saadaan ihan puhtaat matot lattiaan. Ah, mikä onni.

Tällekin päivälle on siis pientä puuhastelua tiedossa. Kyllä mää kuitenkin koneella kerkeen poiketa lukemassa kommentteja ja vastailemaan niihin. Sitä iloohan mää en missaa ees kakkumaistajaisten takia.


Leppoisaa sunnuntaita !

 

Photobucket