niitä laskiaispullia. Ei noista meidän lähikaupoista oo niitä raakapakasteita löytynyt. Joku muu on hoksannut sen saman idean kuin määkin tai sitten niitä tilataan niin vähän, että ne menee saman tien.

Joten sitten vaan leipoon, ei muu auta. No eipä se leipominen oo homma eikä mikään, kunhan niitä pullia ei sitten tuu syötyä urakalla. Se vaara aina piilee, siks ostankin niitä raakapakasteita, ei tuu mässäiltyä tarpeettomasti.
Poitsu kävi eilen ostamassa leipomistarvikkeet, se oli jo kauppareissulla päättänyt ettei enää etsi niitä raakapakasteita, vaan ne pullat tehdään itse. Lupas vielä itse leipoa, joten mulle ei jää kuin työnjohtajan homma

.

Puolen litran taikina aateltiin tehdä, tulee ainakin tarpeeks pullia ja riittää Poitsullekin. Puolet testiporukasta tulee huomenna iltakahville ja aattelin, että sitten jää niillekin.
Sit pitäis tänään tehdä pieni kakkupohja, kokeilen taas tehdä sen kinuskikakun. Kun nyt malttais keittää sitä kinuskia tarpeeksi kauan kokoon. Oon yleensä liian hätäinen sen kanssa ja sitten siitä holahtaa osa kakun kannen läpi kun se ei oo tarpeeksi vahvaa. Oon mää sen muutaman kerran saanut onnistuunkin, mutta kun täytyis oppia se, että sen sais useimmin onnistuun kuin epäonnistuun. Jos sitten maistattais sitä kakkuakin huomenna sillä testiporukalla.

Toi jälkikasvu nukkuu vielä. Herätän sen tunnin päästä ja sitten pistetään hyrskyn myrskyn tuolla keittiössä.

 

Mukavaa laskiaistiistaita kaikille !


Photobucket