Ens vähän Taavi-asiaa. Ihminen älä sinä hermostu, sisältää tää postaus muutakin.

Niin kuin tosta edellisestä kirjoituksesta voi ymmärtää, niin pikkusen on jo helpottanut. Tosin sitä tarkkailuahan tää on nyt koko ajan ja on vielä pitkään.
Eilen Taavi sai ne omat ruokansa ja antibioottikuuri kestää vielä 3½ päivää. Toivottavasti se on jo sitten tehonnut hyvin. Kipulääkkeetkin vielä menee.

Tässä tapauksessa(kaan) hinnoilla ei ole väliä, kiristän omaa vyötäni jos tarve vaatii. Samalla tavallahan eläinten erikoisruokavalioista täytyy maksaa ekstraa kuin ihmistenkin. Toi 2 kilon raksupussi maksaa 31.90 euroa ja noi purkkiruoat 2.30 euroa/purkki.

Eilen oli ensimmäinen päivä viime viikon jälkeen kun Taavi jaksoi leikkiä. Kaarestivat siskonsa ja äitensä kanssa oikeen kunnolla. Se se oli ilo silmälle, kun eihän Taavi oo oikeestaan muuta kuin nukkunut neljä päivää.
Nyt täytyy pistää kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että tilanne pysyis tällaisena. Pistä sinäkin.

Niin, se on sitten perjantai. Taas.
KMSU tossa kommentoi aloittavansa laskiaisen vähän etuajassa. Silloin vasta tajusin, että laskiainen on jo ens sunnuntaina ja tietty tiistaina sitten laskiaistiistai. Hernekeittoa en keitä, enkä näillä näkymin leivo pulliakaan. Niitä tulee vaan tarpeettomasti syötyä.

Ainoo mitä vois tehdä on ostaa noita raakapakastepikkupullia ja tehdä niistä laskiaispullia. Ei tuu liian suurta satsia.
Aikas ristiriitainen juttu: mää en ees tee mitään 2½ desin pullataikinaa, mistä tulis pellillinen pullia. Kun sen pullanteon vaivan näkee niin sitten tekee jo isommankin taikinan. Ja sitten niitä pullia tulee jo liikaa.
Joten noi raakapakasteet on ihan hyvä vaihtoehto meille. Eikun täytteet vaan sisälle ja avot !, siinä on ihan sopiva määrä laskiaispullia.


Mitäs mieltä muuten oot ?
Pitääkö laskiaispullan täytteenä olla mantelimassaa ja kermavaahtoa vai hilloa ja kermavaahtoa ? Entäs päällä ? Mantelilastuja vai raesokeria ?

Ja eikun kilpailu pystyyn !
Mikä vaihtoehto on sun mieleesi ?


Arvon kaikkien vastanneiden kesken jotain ihan pientä kivaa.
Vastausaikaa on laskiaistiistaihin.

 

Photobucket