Lisäys lisätty klo: 22.17.


Mun pikkusiskoni nimittäin. Kaikki varmaan jo tietää, että mun pikkusiskoni on samanikäinen kun mun poikani. Tai jos tarkkoja ollaan, niin Vipsu on 4 kuukautta vanhempi kuin Poitsu, mutta kumpikin vielä 23 vuotiaita. Meillä on sama isä, mutta eri äiti. Aina me kuitenkin ollaan oltu kokonaisia sisaruksia, ei koskaan mitään puolikkaita.

Nyt Vipsu reissaa Latinalaisessa Amerikassa. Pitäisköös toi Latinalaisessa kirjoittaa pienellä alkukirjaimella ? Ei kai ?
Itse asiassa hän lähti Meksikoon vaihto-opiskelijaksi elokuun 2. päivä 2008 ja on siellä puoli vuotta. Nyt sitten vähän reissaa. Jaa vähän ?

Siitä reissaamisesta voit lukea Vipsun blogista tarkemmin ja voisin sanoo, että kannattaakin. Sieltä saa paljon tietoa tällainen maijameikäläinenkin joka ei niistä kulmista tiedä oikein yhtään mitään.
No, olen mää käynyt Meksikossa joskus ammoisina aikoina, tarkalleen ottaen vuonna 1984, mutta siitä on niin kauan aikaa, että asiat on tainneet sielläkin muuttua ihan totaalisesti. Paitsi se, että rikas on rikas ja köyhä on tosi köyhä ja Rio Grande on edelleen Rio Grande. Tai Meksikon puolella Rio Bravo.

Viime viikolla saatiin Vipsulta kortti Nicaraguasta. Se oli ollut matkalla kuukauden verran. Tarkkaa päivämäärää en tiedä, kun kortissa ei ollut ainukaistakaan leimaa. Ihme juttu ! Hyvä kumminkin, että tuli perille. Siitä ajasta nyt kumminkin huomaa, että kauas on pitkä matka.
Laitan sen Vipsun matkareitin tänne kunhan saan sen joko itse koottua, (Huoh !), tai sitten Vipsu itse kokoo sen mulle.


Lisäys klo: 22.17.

Virvan matkakalenteri:

Meksiko:
16.-20.12. Meksiko City
21.12. Oaxaca
22.-23.12. Huatulco
24.-26.12. San Cristobal de las Casas

Guatemala:
27.-28.12. Antigua

Honduras
29.12. Copán
30.12.-1.1. Utila Island
2.1. Tegucigalpa

Nicaragua:
3.-4.1. Granada
5.-6.1. Ometepe Island

Costa Rica:
7.-8.1. Monteverde
8.-11.1. La Fortuna
12.-13.1. San Jose
14.-15.1. Manuel Antonio
16.1. Takasin San Josessa

Chile:
17.-18.1. Viña del Mar
19.-20.1. Santiago de Chile
21.-25.1. Arica

Peru:
26.1. Matka kohti Cuscoa
27.1.-3.2. Cusco (29.1. Machu Picchu)
3.2. Lima

Yhdysvallat:
4.-11.2. Los Angeles
12.-14.2. Las Vegas (13.2. Grand Canyon)
15.-18.2. San Francisco
19.2.-8.3. Virginia, Fredericksburg
9.-10.3. New York City

Kotiin!Omasta olosta sen verran, että se huono olo on ohi. Ei okseta, ei huimaa, eikä tee muutenkaan huonoa. Eli todennäköisesti ne oireet johtui niistä lääkkeistä. Älkää nyt kumminkaan pelästykö jos joskus saatte sellaisen Panacod - kuurin. Ne sivuvaikutuksethan on ihan yksilöllisiä. Ei mullekaan oo muut särkylääkkeet tollaisia oireita aiheuttanut.


Lupasin eilen, että laitan tänne kuvia siitä Sinisen Siskon kirjeen muustakin sisällöstä. Yhä vieläkin ja eniten mua ihmetyttää se  3D - "pitsi"kortti. Sen kokoomisessa ei parane olla nakkisormet tai sitten se on ihan pinseteillä koottava. Eikä käsien parane täristä yhtään.
On se niin uskomaton kortti, tai siis mää en oo sellaista ikinä nähnyt.


Ja sitä muuta kirjeen sisältöä; ääriviivatarroja joita kaipailinkin, kun en osannut niitä itse tilata. Niistä otetut kuvat on yleensä niin huonoja, että se kuvio menee ihan arvailuksi. Meinaan nettikauppojen kuvat. Myös noita Kutsu-ääriviivatarroja etsiskelin, mutta tämä hyvä ystävä ehti hankkiin ne mulle ensin. Kiitos paljon näistäkin ! Noi siniset kukat on kaiketi kans kortteihin tarkoitettuja, mutta miten ihmeessä raskin niitä käyttää ?
Lisäksi mukana oli toinenkin kortti, mutta sitä en täällä esittele sattuneesta syystä. Saatan sen esitellä sitten joskus syksyllä (otin siitä jo kuvia) kun se on jo perillä siellä minne on matkallakin.

 Myspace Comments