Kun se viime yön nukkuminen oli sitä mitä se oli, niin nyt oon sitten nukkunut melkein koko päivän. Suurin syy kumminkin on varmaan (?) noi mun tulehduskipulääkkeet. Miten voikaan lääkkeet väsyttää niin tolkuttomasti ? Iltapäivällä en ottanut niitä ja nyt tuntuu siltä, että sain ensimmäisen kerran tänään silmät kunnolla auki. Ja kun en ottanut niitä niin sen seurauksena niskakin taas kunnolla kipuilee.

Yhtään ei parane nitistä tai kitistä noista lääkkeistä, ne nimittäin vaikuttaa olevan tosi tehokkaita. Kiitos vaan sille lääkäritädille, että antoi mulle kerrasta kunnon lääkkeet. Kunhan niitä ei tarvi sitten montaa kuuria syödä tai siis tolkuttoman kauaa, muuten menee elämä ihan nukkumiseksi.

Ja sitten asiasta toiseen. Tässä on muutama aamukuva parvekkeelta. Mää rakastan kuuraisia puita.Tänään onkin ollut aivan uskomattoman upea talvipäivä, ainakin näillä seuduilla. Toivottavasti siellä muillakin seuduilla. Jostain syystä mulla tulee aina mieleen hiihtäminen kun on tällainen ilma. Tiedä häntä miksi ?
Aurinkokin paistoi niin komeesti, että tuli jo mieleen kevät. No on tässä kevääseen vielä matkaa, mutta kyllä se sieltä ajallansa tulee.

Keväästä tulikin mieleen kesäkukkien kasvatus. Sain oikein inspiraation suunnitella mökille kesäkukkia kun kyläilin taas tuolla KMSU:n blogissa. Kohtahan sitä voi jo alkaa esikasvatuksen. Kunhan ensin pähkäilen mihinkä laitan ne taimiruukut, ettei kissat syö niitä taimia. Vetävät kyllä ne, taimet meinaan, niposesta naposeen jos ei ne oo ovien takana.


Hyvää illan jatkoa sitten vaan kaikille ! Huomenna on jo keskiviikko !